Struk |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wuhu vidi ti kolegicu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anne ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
hula hop je odlicna stvar za trbuh!!!!
![]() |
|
![]() |
|
anne ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
i btw....košarka ne dodaje nikve cm šta je vama...kosti nisu podložne produženju pod utjecajem niti košarke niti bilo kakve fizicke aktivnosti..to su bapske gluposti...visina je prvenstveno genetski uvjetovana!!!
|
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
ajde neko pametan ovdje ![]() |
|
![]() |
|
hvala hvala..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Nisam mislila da igranje košarke dodaje cm, nego da možda potice na nekakav rast kostiju, ali dobro ja sam glupa, inace se inteligencija super procjenjuje priko foruma
![]() Baš vam zavidim, e da mi je bit pametna ko vi, što bi dala ![]() |
|
![]() |
|
ajd ewie nemoj se ljutit...ma dosta ljudi ima takve zablude...bilo kakva fizicka aktivnost naravno pozitivno djeluje na naš organizam pa tako i na mišicno-koštani sustav...svaki sport drugacije oblikuje tijelo i vrlo cesto se može na temelju samo fizickog izgleda pretpostaviti cime se neki covjek bavi...ali ipak na samo produženje kostiju ipak ne djeluje..
![]() |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
a mogu ja onda radit zgibove sa utezima ovjesenim da narastem???
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |