Suplementi i gastritis |
Post Reply |
Author | |
pidjn
Cita FAQ Joined: 02 Rujan 2016 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Rujan 2016 at 14:56 |
Pozdrav ljudi, ukratko me zanima ako znate sto bih smio koristiti makar imam gastritis, tocnije dali smijem kreatin, Hvala
|
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav pidjn
Malo sam istražio okolo i uglavnom je to individualno. Nekima Kreatin ne smeta, drugi nisu sigurni, a treći kaže da imaju smetnje. Dakle, najbolje da probaš sam ako smiješ, ali se prije upotrebe svakako posavjetuj sa svojim liječnikom ili ljekarnikom. |
|
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možda bi ti l-glutamin malo pomogao oko gastritisa.
|
|
audax
Cita FAQ Joined: 08 Rujan 2016 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,
Jedan gastriticar ovdje :) Nema ti druge nego probati i vidjeti kako ti reagira zeludac. Ako ti podivlja, onda izbjegavaj. Ja sam dodatno napravio dva testa intolerancije na prehranu i ispostavilo se da mi smeta piva/psenica/svinjetina/mlijecni proizvodi. Sto se ostalih suplementa tice, u zadnje vrijeme trosim lglutamin + protein od konoplje - od svega ostalog mi podivlja kiselina u zelucu. Kod gastritisa je bitan stil zivota, pa nastoj izbaciti sve sto ti smeta i smanjiti cigarete ako si pusac. |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije samo problem dali smiješ, nego ima li smisla. Sa upalom sluzokože ti je vrlo vjerojatno i smanjena ili poremećena apsorpcija nutrijenata, pa čemu to onda... Da se prvo probaš riješiti gastritisa ili dovesti što više u red, pa pij što hoćeš. Često se navodi da glutation rješava neke probleme crijeva, znam dosta ljudi koji su probali i nije im pomoglo, a ni meni osobno nije.
|
|
pidjn
Cita FAQ Joined: 02 Rujan 2016 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala lijepa na odgovorima, što se tice oporavka zeludca radim na tome u smislu prehrane ( izbacio sam masno i zacinjeno )i ispijanja cajeva, odnosno pucam na alternativu posto ne volim farmaciju i tablete. Trenutno trošim gainer od ON i smatram da mi izaziva nadutost te sam ga prestao piti, nadalje posavjetovat cu se jos s nekim ljudima u vezi glutamina. Ako nije problem da mi odgovorite sto tocno glutamin radi kada se koristi, osim oporavka misica i sprjecavanja grceva, toliko znam o njemu.
Evo, mjesavina kreatina i glutamina, misljenja? http://www.proteini.si/hr/store/item/nutrend-creatine-mega-strong-powder-500g/4260/ Edited by pidjn - 08 Rujan 2016 at 15:09 |
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za manje novce si u našem shopu možeš kupiti Myproteinov glutamin i kreatin i pomiješati ih
Just sayin'
|
|
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |