Suplementi! |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ništa cudno, nisi jedini, hrpa ljudi je uvjerena da je dymatize no.š MVP je cist ok, okus, topivost i to. Povoljan je i bar su napravili analizu u hrvatskoj i potvrdili svoju deklaraciju. I ovi iz engleske imaju napravljenu analizu. |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hvala prelazim na mvp |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
stiglo mi je tocno nakon š5 dana postarina je 20kn do š0 kila e sad mozda ti dodje na kucu,a mozda ka meni ti postar donese papir sa kojin ides pridignit to je manje bitno ,ali pouzdan je ja se uvjerija. 500kuna su ovi bez okusa sa okuson je 590 isto 5kg,meni se isplati jer neznan nigdi za jeftinije
vidis nisan ni zna da imaju analizu ti iz engleske,a i jesu ok,ako mislimo na iste.i isto tako ako moze link ili nesto da vidin. Edited by zmaj |
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mamu im da ne kazem sta. budem potrazio, te ako se uvjerim, moram trazit drugog proizvodjaca. a bas mi je ovaj dobar, a prejeftino ga nabavljam... |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
pecha
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mene zanima dal netko moze nabavit mvp pro whey ili iso logic po nekoj pristupacnijoj cijeni?
Edited by pecha |
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |