Suplementi-Gdje ih kupujete? |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
aaaaaa
Viden/a u gymu Joined: 13 Svibanj 2008 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pitam zato da vidim jel ima neke razlike između narucivanja proteina u sloveniji i u hrvatskoj?
Edited by aaaaaa |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja se stvarno ne mogu sjetiti jesam li platio postarinu, ili je pro nutrition platio "za mene" u kutiji velicine onih za cizme je bilo 2x whey 500g , 2x multivitamin kapsule (kolko je to mozda, š00g) 2 majice kratkih rukava i nisam siguran je li jedan reklamni uzorak bio u tom paketu ili prije njega. u svakom slucaju je ovaj paket sa poduplanim sadrzajem bio izmedu 2 i 3kg i stigao je onim lutim HP kombijem (+ savjet: nemoj rec da ti se ne da trazit osobnu ,kao ja, jer ces od cijelog paketa dobit ceduljicu) Edited by Lega |
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
joj, lega, lega!! |
||
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja u Osijeku u NAMI
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobra je trgovina jedino kada nemaš drugih mogucnosti (zamjeram im nedostatak nekih marki koje su etabliranije i ekonomicnije, dakle slaba paleta proizvođaca samim time i ponude). |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je istina, koliko sam uspio primjetit Scitec, MP, Weider i cinimise Universal. Al najtužnija stvar je, ja otiš u Strosmajerovu u Twin Lab reko daj mi proteine kaže nema |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |