Suzdržavanje od junk fooda?? |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a pizza, hamburger i burek??? jel bi mogo nekaj od toga ubacit u pwm sa wheyem |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne to jesti! Hrana za djecu BIG NO NO! :) |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
tko pita ne skita
|
|||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ali to je fino |
|||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
||
JEEEEEEEEEEEEEEEE, ZNAAAAAAAAM! Ali je puno šecera pa bolje ne papati cokolino. |
|||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ako vec ne možeš izdržati biraj neke cjelovite pahuljice. Moj prijedlog su ti Nestle Fitness & Fruit - MLJAC MLJAC!
|
|||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
||
I to ti ja papam, NJAAAAAAM |
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ako vam nitko do sad nije otkrio tajnu uspjeha ja cu:
Od junk food-a se raste! |
|||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|||
maja0110
Viden/a u gymu Joined: 17 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
što onda jesi kad si jako loše volje?
Pošto junk food pokrece srecu (kratko vrijeme dok ne pocneš osjecati krivicu), konzumiram tako nešto da se malo oraspoložim... |
|||
http://maja0110.blog.hr
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
smije se tu i tamo junk pojesti
|
|||
aurora
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
moje riješenje za junk food je da ga nemam doma, al baš ništa. Jer ako znam da tamo neka cokolada stoji a ja sjedim pred tvom i gricka mi se nešto to nece biti dobro . Shvatila sam da precesto otvaram ormarice u potrazi za grickalicama cisto iz dosade a ne stvarne potrebe za hranom. Pošto sam ja slaba na slatko a suprug na slano odlucili smo ništa ne kupovati i frižider držati poluprazan sa pokojom konzervom tune, malo posnog sira, mlijeko, jogurti i sl. tako ako smo baš gladni imamo što jesti a da nije junk food. Nije baš neko riješenje jer kad nam dođu gosti nemamo nikad ništa za ponuditi pa cak ni sok ali naviknuli su se vec na nas |
|||
anne
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
junk food-bljak!!!!ja to ne jedem...eventualno koju cokoladicu ili sladoled kad me baš uhvati želja.i ne ide mi u glavu kako ljudi uopce mogu jesti takav sh*t...burek i tak to..užas!!!!
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jednako kao što ne razumijemo kako se netko može drogirati - ovisnost. Treba se izlijeciti psihicka potreba za tim, jer tijelu takvo šta ne treba. |
|||
Mele
Viden/a u gymu Joined: 31 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pozdrav
Imam pitanje, da li je dobro pojesti neki junk food da ne preskacem obroke?Jer neke dane idem na faks pa nisam kod kuce od š3:00 do 2š:00.Ujutro imam obilan dorucak,a nakon š3:00 sati nista ne jedem dok ne dodjem kuci u 9... :S znam da je to lose ,zanima me sta bih u tom razdoblju mogao pojesti a da ne poremeti moju prehranu.(vidio sam u jednom fast foodu da imaju sendvic sa tunjevinom ).hvala |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ako si ektomorf vjerojatno nece biti prevelike štete ak mazneš junk (radije nego preskocit), osim ak nije defka u pitanju. No ipak, generalno gledajuc, radije izbjegavaj junk jer ipak je prevelik dio dana u pitanju tako da si radije ponesi neki prijenosni obrok. Em jeftinije, em zdravije i znaš tocno šta jedeš Meni je najcešce svježi sir + lanene sjemenke ili si napraviš sendvic sa integralnim kruhom, povrcem i baciš neku mesinu unutra, dimcek il tak vec nešto. Ugl, ima hrpa kombinacija. |
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |