Sve je počelo iz Inata, sad trebam pomoć |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
S mrtvim dizanjem možeš i pričekati malo I bilo bi dobro da te netko prati ako se na to budeš odlučila samo pripazi s obzirom na probleme koje imaš. Što se Uh tiče ja bih ti rekla da se ne opterećuješ puno, pogotovo ne cikliranjem u ovoj fazi. Možeš, nije bed, ali po meni bi to moglo i malo opuštenije krenut. Samo ih lijepo rasporedi po obrocima a, za početak ih možeš preskočiti u večeri ako tako hoćeš (u onim danima kada ne budeš trenirala), pa si tu osigurati puno povrća. Smatram da čak i u večeri nebi smetali ako tokom cijelog dana budeš unutar energetskog unosa koji ti treba. Vlakna i proteini, baziraj se na unosu tog dvoje prvenstveno, dodaj malo zdrave masnoće i bit će ok :) Znam, jednostavno zvuči ali... Dobro si ovo rekla, bacaj se vukovima i probaj - tako nekako i je moj princip, od previše pitanja, čitanja, informiranja najčešće glava zaboli, a brdo vremena se izgubi.....probaš, zapišeš i znaš iz svog iskustva, a to je na kraju krajeva i najbitnije |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
morinissima
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2015 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Danas na zalost bez treninga pa su UH izostali iz vecere, jucer sam is "ubila" noge, dobar osjecaj, I fino papala cijeli dan, jutros kg manje - koja sreca. Nija da se vazem stalno, nisam sedmicu dana, al svejedno brojka manje je motivirajuce. Inace, I ja bila na podosta dijeta, ajme meni, nikad vise, od slabine, glavobolje, premalo hrane, pa I ono - nemoj jesti nakon 18h - sad sam se u stanju posvadjati s nekim tko takvo sto tvrdi, nezdravo skroz!! Valjda sam trebala sve to proc, ovo mi je divno, traje vec 6 mjeseci I osjecam se divno. Malo mi je sve to sporo, al sama sam si kriva, sama sam dovel tijelo u ovo stanje. Eh, sad to treba popravit.
Gym, zahvaljujem, eto da znas, jedem UH ujutro I za rucak, navecer takodjer ako imam trening, ciklirat cu izostavit za sada. Sutra je novi dan! |
|
morinissima
Post Options
Thanks(0)
|
Dal ce taj trbuh, struk ikad postat tanji, manji. Nakon tri trudnoce sve se bojim da nece :(
Sutra izazov quinoia! Danas batat, ajme, bolji sirov nego pecen :) |
|
morinissima
Post Options
Thanks(0)
|
neka me kriza ulovila, pročitah one naslove, šmršavila 27 kg u 7 mjeseci i slično... ja se gubim već mjesec dana i tu stoji, ipak bi možda trebala razmislit o nekom privatnom treneru ili što
tužna postajem... sve ide sporo, mislila sam da je to ok, a shvatih da je moglo više. na koji način? baš i nemam odgovora.... |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |