Sve VIDEO vježbe na jednom mjestu |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Lipanj 2009 at 00:30 |
Hej fitovci, ukoliko niste vidjeli, objavili smo kategoriju video u kojoj se nalaze video prikazi vježbi za cijelo tijelo. Video prikaze smo dodali u suradnji sa CoopersGuns.com. Veoma smo se pomucili dok smo sve primjerke dodali u bazu, uredili i ukrasili za vas. Ocekujemo vaše komentare! Sada je sve na jednom mjestu, pocetnici mogu pregledavati vježbe po pojedinim mišicnim skupinama, a iskusniji pronaci neku vježbu koja im je "pobjegla" u planu treniranja. Dodavat cemo postepeno još videa u kategoriju, no to tek slijedi.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
svaka cast, veliki plus za stranicu.
nije da cjepidlacim, ali imam još jedan prijedlog: pošto su clipovi sa coopersa, zašto vježbe ne bi unutar mišicnih skupina podijelili i na:
meni je ovo dosta korisno, a ne bi trebao biti problem za napraviti. svaka cast, samo naprijed |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tnx na prijedlogu, budemo vidjeli što cemo s time..
|
|
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
-dobar je video
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kul, sviđa mi se
|
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno,sve na jednim mjestu!
|
|
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
neko vrijeme me nije bilo na stranici ali moram priznati da je stvarno vidljiv pomak unaprijed
ovaj video prikaz vjezbi me doslovno oborio sa nogu Edited by xenic |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Drago mi je da je sve za 5! Ovo smo dugo cekali i napokon postavili. Evo i clanka u kojem se nalaze svi linkovi na vježbe ako vam je pobjegao: https://www.fitness.com.hr/vjezbe/savjeti-za-vjezbanje/video- vjezbe.aspx Edited by Zoki |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |