Svinjska gripa - savjeti za prevenciju |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Theia, vjerojatno je sitna prehlada. Pojacaj unos vitamina i to je za pocetak dobra prevencija. Temperatura iznad 38c bi okarakteriziralo gripu. Do tada bez panike. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, rekla je to. Najmocnija je cinjenica da se ne može ništa farmaceutskim kompanijama dok one mogu pobiti milijune ljudi i osigurati si predobro oružje koje ce utihnuti nekoliko stotina tisuca života. To je najgora stvar. |
|||
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa rekla je da je farmaceutska tvrtka potpisala ugovor sa francuskom vladom da ih se nemoze pravno goniti ako je cjepivo stetno.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Premali smo. |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
U kojem smislu premali? Ne radi se o HR ovdje, nego o cijelom svijetu. |
|||
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma ionako su vlade vecine zemalja u tome. Sve su to kriminalci na vlasti tako da nema nam pomoci.
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne mislim na HR, mislim na nas "obicne" ljude koji smo premali da bi se suprotstavili velikoj ekipi koja nas muva kako im dođe....mogu nam svašta prodat, bez znanja covjek svemu vjeruje...to potvrđuju i neka vjerovanja u prošlosti koja su danas smiješna |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Irena
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pogledajte si ovaj video, ja sam ostala malo paf...
a i kruže neki mailovi da se ne cijepiti.. http://www.youtube.com/watch?v=47HVfPO7K2k&feature=playe r_embedded |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, vidio sam neke posljedice uzimanja cjepiva.. Cjepivo je koliko znam stiglo u Hrvatsku, no nitko se ne želi cjepiti... Divna nam je ta Svjetska zdravstvena organizacija (WHO)..... Edited by Zoki |
|||
|
|||
vanna1
Viden/a u gymu Joined: 01 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma, imate pravo sve je to lova u igri..a cijepe se oni stariji i rizicni kojima nije za igru jel bu ih strefilo ili ne..uvelike su krivi mediji koji i rade paniku jer ocito nema drugih vijesti..pa svi bi riknuli da se pišu neke sretne vijesti!!!A možda ih više ni nema jer smo otišli u ....! Lova je lova dragi moji..šta ce njima tamiflu ako nema virusa..!? Nekaj moraju "pustiti"....
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ni ministar zdravstva se ne želi cjepiti:
"Baš kao i mnoge njegove kolege u EU, i ministar zdravstva Hrvatske trebao se zbog vjerodostojnosti cijepiti protiv svinjske gripe, a ne se izvlaciti na pricu da ne spada u rizicnu grupu." Presmiješno... Edited by Zoki |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
možda su njemu nešto drugo smiksali - neku vodicu, ko ce ga znat |
|||
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, to sam i ja pomislio... |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |