T - 1000 |
Post Reply |
Author | |
aron1707
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Svibanj 2012 at 18:55 |
Pozdrav
zanima me ovaj proizvod od olimpa, tj samo par informacija, imam 22 godine smusko sam, imam vec par godina aktivnih u sportu od toga vozim bicikl dosta zadnjih 4-5 godian sigurno i idem u teretanu, ne klasican body builder neg radim na snazi i povecanju misicne mase i zadnjih par mjeseci sam primjetio da ne napredujem bas kako bi htio (il ja tako bar mislim u glavi da ne napredujem) s suplementima imam iskustva, imam sredenu prehranu 5-6 obroka kvalitetnih (voce povrce bijelo emso i riba, integralna riza posni sir tijesto, slanutak soja i tako dalje) svaki dan ovisi o danu jel 5 il 6, uzimam vitamine dualtabs, riblje ulje, i whey bcaa od olimpa trenunto znaci moje pitanje je jel bi ja smio uzet t-1000, pojacivac testosterona cito sam o tome, pise da su biljni sastojci u biti svo djelovanje toga proizvoda me zanima i koristilo bi mi, ali pise da nije za mlade osobe? pa jel mi moze to neko definirat, jel je to sirok pojam jako mlada osoba.. i da li se ne smije uzimat prilikom imanja neke bolesti recimo, (zdrav sam ali eto reda radi pitam) i jel ima kakvih kontraindikacija stetnih koje izaziva i kolko se preporuca vremenski uzimat nisam nasao podatak (znaci 1 il 2 mjeseca jel treba pauza il ne) hvala puno :)
|
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne treba ti to. Ozbiljno. Potrošit ceš novce bez veze.
I pitaj iskusne za ostatak.
|
|
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|
aron1707
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
znaci to je samo dobra reklama i promidzba? klasika, hvala
ma samo me to zanimalo, nov sam na forumu al ne i u sportu haha
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cak i da pomogne nešto miljama si još daleko od toga da bi došlo do stagnacije samo tako pošto si prakticki tek zagrebao u površinu treniranja. Jednostavno moraš samo promijeniti nacin treninga, možda i prehrane, tu trebaš traziti razloge stagnacije i promijeniti nešto, a dodatke ostavi za kasnije kad stvarno zapne
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pio sam 5 vrsta tribulusa, i to nis ne pomaze... samo prehrana i trening, i to je to..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |