Tablete za mršavljenje (pit) |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | ||
d@n@
Cita FAQ Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Sijecanj 2011 at 22:51 |
|
ima li netko iskustva s nekim tabletama za pomoc pri mrsavljenju...dobrog ili loseg..i sta mislite o jabucnom octu?
|
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gledaj možeš pokušat s L-karnitinom ali znaj da ti također prehrana i trening moraju biti dobro posloženi jer su ti to onda uzalud baceni novci!
Napiši kako jedeš i treniraš pa cemo ti pomoci, makar po mom prije bi te novce iskoristio za whey nego neki fat burner |
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zajebi te sve gluposti. radi puno cardia (brzo hodanje ili HIIT), prehranom pokrij bazalni metabolizam i mrsavit ces.
ono sto mozes 45 min prije LI cardia nataste popiti je obicna crna kava ili imas onaj kofein u tabletama. l-carnitin je porez za budale. ;) |
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gajba decko je pitao a ja sam mu samo odgovorio na ono što je on tražio, znam i sam da su to gluposti i bacanje novca
LI Cardio natašte oke samo neka slucajno ne trci jer ce popalit samo mišicnu masu! |
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa i ja sam mu rekao za suplement koji pomaze pri mrsavljenju - kofein.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
al naziv teme je
|
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
eoooo ti lipo savjet te tablete su ti jedno veliko zlo,naime nemaju ucinka,uzmes tabletu zaboravis na glad,ili uzmes tabletu pa si po dana na wc-u...iskreno ne znam sta je opasnije bit praznog zeludca i trpat u sebe tablete i sje**t se ono bas pravo(kiselina,gastritisi,cirevi...)ili provest po dana izmucen na wc skoljci.preskupo kostaju,ahhh da ne efikasne su jel kad ih prestanes uzimat sve to lipo vratis duplo!!!pare mos efikasnije i korisnije potrošit. |
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Edited by Iluvatar |
||
Rakija correcting people
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne picaj gluposti |
||
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mene sad užasno zanima koje su to tabletice
|
||
XXL-Zagreb
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahhahha sigurno Herbafast ... aahhaahhha... to mi je ono za ljencine nad ljencinama... tablete za mršavljenje... lokot na frižider i bok
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Preimenovao sam temu.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pit? ovako.. mrsavljenje je proces. suplementi pomazu al nisu rjesenje. ad acta. jabucni ocat je zdrav.. nataste fino u vodici bez potrebe da se kupuju tablete. em usteda em stara narodna dobra za crijeva. l-karnitin nebi preporucila zenama.. i ja sam osla u jagode s njim..em ga platila em si nakupila vodu u tijelu. kofein je preporucljiv zbog razbudjivanja, energije.. i termalnog efekta ..al njega mozes i iz kave dobit. cla je meni pomagao al nije nuzan. ono sto zbilja treba pit je c-vitamin, minerali poput magnezija i kalcija, ako treba snizavat inzulin u krvi preporucljiv je krom i svakako uzet omega-3 tablete jer ih nitko dovoljno ne unosi prehranom. ali mani se reklama i pojma "tablete za mrsavljenje".. to ne postoji! |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
napisao je gajba tocno koje, kofeinske a sad što ova berlava smatra kako od kofeina dobiješ mlohavu cunu, to je njena stvar. vjerojatno joj i kava spada pod kemiju. e sad, ak je berlava malo naprednija po pitanju suplemenata možda je mislila na efedrin, al opet...nitko nije napisao ni e od efedrina u temi tako da...fail kako god okreneš. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ti mu govoriš što želi cuti, ili mu daješ savjet? |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |