TapouT XT |
Post Reply |
Author | |
Kaaatarina
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Ožujak 2013 at 21:36 |
pozdrav!
znaci završila sam Insanity i forum ovjde mi je jako puno pomogao u tome što se tice motivacje i svega ostaloga. pošto sad želim poceti sa ovim programom, otvaram ovu temu kako bi što više ljudi culo za ovaj program i informiralo se pa možda cak i poecalo vježbati uz njega. evo link za kratki pregled : http://www.youtube.com/watch?v=IkBf_enrHSc pa eto ako se kome svidja, bilo bi mi drago |
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jeeej, da bar ima malo više Tapout ekipe
Nego, jesi odradila prvi trening? Javi dojmove. Tj. prvi mi nije tako grozan, ali sam nakon onog Strength & Force Upper imala finu upalu, najviše biceps |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
TapouT XT je slicna shema kao P90X i Insanity, samo je drugi trener jel?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kaaatarina
Post Options
Thanks(0)
|
Irija baš to, zato sam i napravila temu da ih se što više prikljuci i cuje za to
nisam još, krecem u ponedjeljak najkasnije, još uvijek osjetim malu bol u listovima pa nek mi se to do kraja smiri aha znaci upale su još uvijek tu? neka to mi je super cuti, znaci da nešto radiš sad si ti vec nekih 2 tjedna u tom jel? kakav ti je program ? a trener? jel bolji motivator on ili Shaun T? hahah Zoki, pa da, je, mislim P90X nisam odradila, ali jesam Insanity i razlikuju se po tome što je Insanity HIIT trening, a koliko sam vidjela ovo nije pa ono . I da, ovaj program nije od Beachbody-a, ali mi se cini kao dobar |
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobar je, ali ne radim baš po programu, kombiniram sa svojim treninzima u teretani.
Insanity je više cadio, a ovo je više snaga. Ali slicne se vježbe koriste, usudim se reci da su neke stvari malo prekopirane od Shaun T-a ali Bože moj Za Tapout trening je potrebna ona elasticna traka s ruckama, a u nekim treninzima koriste i onu kracu što ide oko nogu. Shaun mi se više svidio i bio mi je zgodniji i bolji motivator definitivno. Ovaj mi je malo dosadan jer stalno nešto prica, neke gluposti, a ekipa koja s njim radi me živcira, cak mi je i Tanya draža od njih svih zajedno Ali treninzi su dobri, pa se isplati |
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja dok sam trenira po insanityu bolia me k**** ko trenira tamo treniram radi sebe ali ok evo bas i ja skidam taj tapout xt pa cu ga probat u nedilju
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
Kaaatarina
Post Options
Thanks(0)
|
aaaaaaajme nemoj mi to goovorit da je ekipa gora od Tanye pa ubit cu se
i da, sutra krecem s prvim treningom, ne mogu cekat hahaha matelula svaka ti cast što se možaš tako skoncetrirati samo na sebe, meni je jako bitno da mi ne idu na živce ovi što treniraju sa mnom ajde super evo irija imamo još jednog clana, jeej |
|
Kaaatarina
Post Options
Thanks(0)
|
evo odradila ja prvi trening ! jako mi se svidja program, moram reci da me podsjeca na dane kada sam treniraala tkd pa ga možda zato toliko i volim jako se razlikuje od insanitya prventveno zato jer ti daje da dodješ do zraka i mislim da je to cak možda i dobro jer onda možeš uložiti više truda u vježbu i dobiti ššto bolje rezultate. eto, odlucila sam da cu pratiti ovaj program do kraja tako da bih tamo na pocetku ljeta trebala završiti pa cu, eto, podijeliti prije-poslije slike s vama
stay motivated! |
|
madmax17
Cita FAQ Joined: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Haha Ryan Bader, Jon Jones, Misha Tate, kauboj Cerone, Ben Henderson stvarno su okupili odlicne borce, ovo cu probat pod obavezno, baš sam narucio s ebaya elasticne trake i ove gumene konopce s ruckama, ionako mi je trebalo za Insanity: Asylum a nedavno izašla i dvojka.
|
|
Kaaatarina
Post Options
Thanks(0)
|
hahaha, program je preodlican, cak mi je bolji od insanity-a jer je zanimljiv i ne dosadi tako brzo. svaki dan radiš vježbe koje su fokusirane na odredjeni dio tijela, ruke, noge, ledja, trbušni mišici itd.
samo daj, bitno je da se zdravo hraniš i da radiš bilo šta, šta god ti paše |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |