Telesni gradja po sezššš;nama il stalno fit |
Post Reply |
Author | |
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Kolovoz 2010 at 12:32 |
Da li vise preferirate da se stalno hranite u granicama
vaseg bazalnog metabolizma, i da se bavite raznim sportskim aktivnostima il preko zime idete u offseason i pocinje nabijanje mase a onda nekoliko meseci pre leta oblikovanje? |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ove godine sam s "masom" krenula u 7. mj
Nisam za te velike oscilacije u težini...mislim da se tako tijelo blesira previše..ajde par kg gore dole ok...inace polako i strpljivo.. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Triceps7
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Obzirom da se bavim sportom profesionalno, treniram stoni tenis vec šš godina - imam treninge stonog tenisa svaki dan u godini (osim vikenda), tako da i teretanu uskladim sa tim, pa ne prestajem nikad :)
Ne volim vidjeti ili cuti da neko 'bilda' mjesec prije odlaska na more :) Vise volim odrzavati tokom cijele godine. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da se pitanje odnosi na cikluse masa i definicija p.s nije sigurno |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |