Teretana - Velika mlaka ili Velika gorica |
Post Reply |
Author | |
mrvicaVG
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2011 Location: Novi Zagreb Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Srpanj 2011 at 21:35 |
hay da li netko zna ima li kakva dobra Teretana u blizini Velike Mlake i Velike Gorice za preporuciti,i da li je neko možda išao tamo,kakve bi ocjene dao
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa Ok teretana kolko sam vidio po pitanju opremljenosti je Trend u velikom polju,toti je najblize kaj moze bit vjerovatno. Ocjene nemou dati posto sam samo jednom bio tamo, ali uredno je, lijepo i cisto, pomalo fancy........sad neznam kakvu ti teretanu trazis
|
|
mrvicaVG
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2011 Location: Novi Zagreb Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne tražim nešto specijalno nešto normalno,sa sredinom u toj teretani,ocu reci da me negledaju kad dođem kao nekog frikovica koji nema pojma a oni imaju u biti ok jesam pocetnik,i vjerojatno svi koji su poceli vježbat u nekoj takvoj sredini su bili možda meni slicni,onak iskreno malo mi je bed uci u unutra sam,druga je stvar kad vec imaš nekog ko je tam i vježba svakodnevno, iskren da budem nejdem u teretanu da bi bio pun plocica iako se nebih ljutio ali prvenstveno radi svoje kralježnice koja je dosta opterecena na poslu i naravno da skinem koji kg,pretpostavljam da tamo ima trener koji sve to vodi i pokazuje što treba i kako,ali citajuci ove blogove i komentare ovdje sam dosta vidio kako treba to raditi,sad mi samo preostaje upisati se i poceti sa vježbanjem..
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tak je, jednostavno se upisi i treniraj......kakva je ekipa u toj teretani neznam, pomalo je fancy rekao bih, sigurno imas i dobrih komada tam ;) naucit ceš vjezbajuci, trener tamo ce ti dat osnovne smjernice i pokazat ti vjezbe, nece sad netko stajat tam kraj tebe kroz treninge, al kad ti nekaj nije jasno am ih pitaj......
Da ja tam negdje zivim isao bi u tu teretanu , mislim da joj nis ne fali kolko sam vidio, a i neznam za niti jednu drugu tamo.......jedino otpeljat se do velesajma, tam imas 2 teretane |
|
mrvicaVG
Post Options
Thanks(0)
|
mogo bi ti za pocetak samnom da mi daš podršku
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Hehehehe, ja ti ne treniram trenutno , ozljeđen sam, a imam u nekoj drugoj teretani deal pa mi je pretpostavljam dosta jeftinija......
|
|
mrvicaVG
Post Options
Thanks(0)
|
ma daj šališ se ,kaj si se ozlijedio na vježbanju ili neš drugo,nadam se da nije niš teže i da buš se brzo vratil na vježbanje
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Na sportu ozljeda, al ne u teretani.Malo teže je , (operacija ramena) al bu to ok, samo treba dosta vremena za oporavak. thnx
|
|
mrvicaVG
Post Options
Thanks(0)
|
a joj operacija ramena,to je fakat zeznuto pa kaj si ti bacac kugle ili kamena sa ramena ,šala mala mislim da svaka povreda pa i istegnuce mišica boli,a ne neka veca povreda pogotovo rame kralježnica i što sve vec ne sama rijec ono sav se streseš grrrr,tu je mislim najvažnija rehabilitacija neke vježbe brijem ne ništa ekstremno i u bazenu najidealnije zbog otpora u vodi lakše je..
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |