Teretane u Splitu |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da li postoji koji park u Splitu gdje ekipa pretežito vježba street workout?
Npr. kao što je to u Zagrebu - Jarun...
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
koliko znan ima na marjanu tocnije na benama
|
|
fitmama
Cita FAQ Joined: 15 Travanj 2013 Location: dalmacija-Split Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz,susid me nagovara da iden s njin negdi na mertojak u neku teretanu,
nezz joj ime al vidin tamo post o nekin bolestinama egzoticnim, jel ima jos koja teretana na mertojaku ili je to bas ta jedna jedina bolesna? mislin da mi je reka 120kn misecno,3x u sedmici da se dolazi, to je dovoljno 3x ali kao da mozes i vise ako zelis jer da nije guzva velika, e sad ja pokusavam uklopit teretanu i planiram se u skorije vrijeme upisat ali nije bas da sebi i doma klincima zelin donit neku bolestinu i to ko zna kakvu jer san ionako cila ajme meni i svaki me vrag nade i napadne a opet sta mi je blize to mi je lakse otic. joker,mercator,II.policijska itd.ne dolaze u obzir jer ne vozin i nezgodno mi je busevima,mertojak mi je idealan jer mi je blizu i mogu se lagano zagrijat trceci do gori,ja san doli na plazi,trcin uz plazu al ima svega,od napuvanih debila koji ti trce uz bok i smjeskaju se do idiota koji si olaksavaju majmune na Duilovu vrebajuc u aute s parovima a ako iden prema zenti uvik naletin na idiotske ekipe,pretezno trcin sama pa se jednostavno ne osjecan sigurno jbg,zensko san. dakle sto s tim mertojakom,ici ili ne ici?
|
|
trudim se :)
insanity 1.day-19.04 |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |