Teretane u Zagrebu |
Post Reply ![]() |
Author | |
givenchy ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Rujan 2007 Status: Offline Points: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 15 Rujan 2007 at 23:03 |
Molim, moze li mi netko reci neku dobru teretanu u centru Zagreba? Nova sam tu.. i ne znam skoro pa nista.
Zahvaljujem... |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Givenchy dobrodosla
![]() Slobodno malo pogledas nas popis teretana u Zgu: https://www.fitness.com.hr/gradovi/zagreb.aspx |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Imas u centru teretana 'Forma' - Hebrangova 2š - zeleni val
|
|
![]() |
|
ProGirl ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Pozdrav...Evo ovako...Tek sam se registrirala i to nakon mukotrpnog i bezuspijesnog pretrazivanja teretana na podrucju Trnja tj. Savice ili Kruga, u nadi da cu dobiti neku korisnu informaciju o lokaciji teretana na tom podrucju (ako uopce i postoje Pogledala sam popis teretana ali...nula bodova Inace treniram atletiku za Rijeku (profesionalno),ali makar nisam dugo trenirala pokusavam se vratiti u formu i treba mi mjesto di cu to postici dok sam u Zagrebu da ne ispadnem iz "forme". Eto, to bi bilo to! Unaprijed fala!!! |
|
The true perfection lies in imperfection!!!
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Imas jaaaako dobru teretanu na Shalati i super ti je ekipa. |
|
![]() |
|
crni30 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Svibanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Molio bih nekog ako zna broj telefona ili web stranicu fit-a na Velesajmu. nikako ne mogu naci na netu.
Hvala |
|
Crni
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |