Testiranje kolicine minerala i vitamina |
Post Reply |
Author | |
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Sijecanj 2008 at 20:42 |
Prenosim iz Jutarnjeg lista: Pretragom koja traje 20 minuta i vrsi se pomocu "EAV organometra" (bezbolno) moze se odrediti kolicina vitamina i minerala u krvi. U clanku se spominje Centar akupunkture i homeopatije www.zg-akupunktura.com Ne znam koliko kosta i koliko su kvalitetni rezultati takve pretrage, ali ako netko zeli probati, neka javi ovdje kako je bilo. Meni zvuci zanimljivo, mozda odem... |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
I mene zanima. Vec sam razmisljala o tome, ali nisam znala di da odem i koliko treba platiti. Ako probam, javit cu. Ako saznam cijenu, takodjer.
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za one koji mozda nisu dokucili (jer nisam napisao)... Smisao ovakve pretrage je to da saznas da li mozda imas manjak ili visak odredjene tvari, odnosno da li su potrebne vitaminske tablete, ili nepotrebno uzimas previse itd.... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |