Testiranje namirnica |
Post Reply |
Author | |
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Studeni 2013 at 17:21 |
Želio bih podijeliti vrlo zanimljiv link na stranicu http://dobrahrana.jutarnji.hr/testirano/
gdje tim nutricionista, ali i obicnih ljudi testira razlicite vrste hrane. Izdvojio bih zanimljive testove sardina iz konzerve, test zelenih cajeva, test slanih krekera, test kikiriki maslaca itd. Možda ce nekome ovo pomoci u dilemi koju vrstu sira kupiti ili koju sardinu ili tunu jesti. U svakom slucaju zanimljivo je i zabavno. |
|
Never give up
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
e na to sam i ja naletila kad sam gledala kesten pire i slažem se s njihovom ocjenom:))
zanimljivo |
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja se potpuno slažem s njihovom ocjenom za mlijeko Z bregov jer je to meni najbolje mlijeko u Hrvatskoj i okusom najbliže pravom domacem http://dobrahrana.jutarnji.hr/testirano-mlijeko/
|
|
Never give up
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ali to i nije neka poanta, jer ne testiraju uopce kvalitetu, nego samo okus. Kad sam vidjela ocjenu za happy day sok od jabuke, odmah mi je pozlilo od pomisli na šecer, a kamoli da sam morala probati i sama.
Kad komentiraju neke brandove, odmah znaš po imenu što valja, a što ne, baš sam pogledala dosta toga da se uvjerim. Ok ideja, ali sigurno ne mjesto na koje cu sad ici po reference i poprilicno nepotreban site, ipak cemo na kraju krajeva sami odluciti o tome što kupiti, a ne tim kušaca. Edited by zika - 06 Studeni 2013 at 00:49 |
|
LiveStrong
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Misliš draga moja da ostali produkti koju kupuješ su nešto posebno zdraviji od Happy day soka od jabuke ? :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Garfield-ca
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 218 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma najbolje je ono što si doma pripremiš.Domaci sok od jabuke npr od domacih jabuka je sasvim druga prica od kupljene jabuke...
|
|
I say no...
fat must to go... |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://punkufer.dnevnik.hr/clanak/hrana/mala-enciklopedija-aditiva-vjerujte-nam-ne-znate-sto-jedete---318391.html
|
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |