tetovaže |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Prosinac 2009 at 14:07 |
|
evo jos jedna nevezana tema.dakle sta mislite o tetovazama imate li ih i sl.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pocet cu prvi.volin tu umjetnost crtanja po kozi,zasad iman 2
|
||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Voljela bih neku malu tetovažu, na leđima. Violinski kljuc ili citat "Per aspera ad astra."
|
||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja imam 2 takodjer
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Osobno nemam, ali kod deckiju mi se sviđa ako vec jest tetovaža, da je manja, diskretna, a da ima neko specificno znacenje, smisao za tu osobu.
Ne volim baš ono- cilo tilo kad vrvi ogromnim hijeroglifima Al onako jedna do dvi vidljive ali diskretnije- to mi je baš onako... SEXY |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
sta imas. ja iman zmaja na livon ramenu i zenskog angela na gornjem dilu leda,moze se cak i vidit nesto na slici |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidi se vidi..
Ja imam na podlaktici neki tribal, i na vratu sa strane kineski znak za tigra |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim si jednom nabacit nekakvu, neznam što još tocno, ne volim pre male tetovaže, ali ne ni one preko cjelih leđa ili slicno ( poneke iznimke postoje)
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemam jer mi je tolerancija na bol ravna nuli
da sam hrabrija...tko zna |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
rame ti nista ne boli,ako te to tjesi. sad iza nove planiran jos nesto oko zmaja neke simbole kineske ili jing,jang |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemoj ti meni...ne boli ne boli..ak je igla, onda boli |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
a nije da ce te cijepit.ima mista koja bole ima koja ne.rame ne boli to je cinjenica
|
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja vrištim kad me upikne komarac |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja imam 2, jednu sam napravila sa š4, drugu sa š8 god tako da imam osjecaj kao da su cijeli život tu. Nerijetko i zaboravim na njih.
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
sa š4?? pa ko ti je to radija u tim godinama
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |