tetovaže |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
JNA '82?
|
|||
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahahahaa
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
KAKO SI ZNAO?! |
|||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i ja ima dvije jednu na ledima i jednu na trbuhu...
|
|||
uporan sam ,uporan :-)))
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
što tocno imaš? Daj neke slike... |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo ova sa trbuha......
[img=http://sš.postimage.org/Dwr3J.jpg"> a od druge sa leda nema sliku,ali se radi o delfinu onako u pleteru.... |
|||
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bome velika.. BTW. ne vidim trbušnjake... |
|||
|
|||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
||
aha velika je...a ytrbusnjaci isparili od glupe pecenice i prezgeravanja gluposti na godisnjem.... btw.radi se opet na njima |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imaš ti sada godinu dana raditi na njima.. Polako s tim pecenicama i sl. Primi se kvalitetne hrane. |
|||
|
|||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
||
znam znam....inace ju nejedem,ali eto zalomilo dosta kila ove godine nekako mi bila neodoljiva.....mozda zato sto sam se pozelio malo druge hrane osim ove nase svakodnevne sto moramo jesti... |
|||
|
|||
Conly
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tetovaže su mi Samo, stati...to je vec umjetnost
Imam ih 3, na leđima, fantasy tipa, još su mi 3 u planu...diskretne su,na mjestima koja se daju prekriti, a i neke koje slijede nece biti za svacije oci |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
fantasy kakve? p.s inace sam ljubitelj fantasy žanra |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i ja
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
||
loooool |
|||
|
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja nemam, iako bi rado kad bi mi bilo jasno koji simbol zaista želim sada i kasnije imati na sebi. Razmišljam o tome vec dugo. Na bedro bi stavila neku...
A opcenito su mi tetovaže jako sexy i na muškarcima i na ženama. |
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |