The Best Of - salame / šunke |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Smece... kao fol pureci, a to puretinu nije vidjelo osim na slici negdje pored pokretne trake dok se punila konzerva |
||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma svi ti naresci su smece potrpano u limenku
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bas tako i pastete i naresci sve smece,pravi se od najvecih ostataka |
||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zato si ja doma znam ponekad napraviti domacu paštetu, skuham u vodi pileca prsa, i onda ih štapnim mikserom smiksam, dodam malo vrhnja, i kisele krastavce, i na tostirani kruh :) bude mljac. i tako od tune.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je vec super
|
||
zilla
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja kupio pileca prsa od perutnine i prezadovoljan... U š00 g ima 86 kcal, 2g masti, š7g proteina i 0 UH... Meni djeluje super a i ukusno je
Kod nas u BiH 800g košta 9,š0KM (oko 4,7€)... Meni je to dosta povoljno!!! |
||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hmm bolje da nisam ni citao sve postove odmah sam se sjetio domace slanine i kobasice iz pusnice kad moji klopaju uvjek okrecem glavu i postanem nervozan pa me uhvati panika da uzmem mali komadic ili ne, a samo jedan...a sta's slavonac...
sve u svemu dimcek od cekina i nekad pileca prsa, kao davor ponekad prsut |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Radije bih pojeo domacu kobasicu i slaninu nego te sh*tove industrijske. Onak bar znam šta jedem. |
||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pretpostavlja sam,ali valja se informirat |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok. Jel ima koja integralna kobasica da ju probamo?
šunke smo obradili.. krenimo na ostalo.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo da se pridruzim... pureca delux, dimcek i dimpus ..sto smo kreativni...
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jako smo ograniceni s izborom pa svi isto jedemo.. |
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
sad nekako draze mi uzet obicne filete nego sunku kad pogledan dodje me jeftinije a i bolje mi je.
|
||
palina
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Najbolja pureca šunka mi je definitivno De Luxe
A poslije nje Royal -Vindija , Premium (ima zacinima i tarufima ) , Dimcek i Dimljena pureca prsa od Purisa... |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ekipa,
nakon teme - hrenovke i paštete - što mislite da ide u našu purecu De Luxe i Dimcek maxi ? Ima li tko prave sastojke, da malo analiziramo - jer ne jede mi se svinjska njuška.. |
||
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajmo, ima ko da radi u Vindiji ili zna nekog ko radi tamo??
|
||
Strong is the new skinny.
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |