The Best Of - salame / šunke |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | ||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Smece... kao fol pureci, a to puretinu nije vidjelo osim na slici negdje pored pokretne trake dok se punila konzerva |
||
![]() |
||
Siren ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
|
ma svi ti naresci su smece potrpano u limenku
|
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
bas tako i pastete i naresci sve smece,pravi se od najvecih ostataka |
||
![]() |
||
Siren ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
|
zato si ja doma znam ponekad napraviti domacu paštetu, skuham u vodi pileca prsa, i onda ih štapnim mikserom smiksam, dodam malo vrhnja, i kisele krastavce, i na tostirani kruh :) bude mljac. i tako od tune.
|
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
to je vec super
![]() |
||
![]() |
||
zilla ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 58 |
|
Ja kupio pileca prsa od perutnine i prezadovoljan... U š00 g ima 86 kcal, 2g masti, š7g proteina i 0 UH... Meni djeluje super a i ukusno je
![]() Kod nas u BiH 800g košta 9,š0KM (oko 4,7€)... Meni je to dosta povoljno!!! |
||
![]() |
||
Deni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
|
hmm bolje da nisam ni citao sve postove odmah sam se sjetio domace slanine i kobasice iz pusnice
![]() ![]() sve u svemu dimcek od cekina i nekad pileca prsa, kao davor ponekad prsut |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Radije bih pojeo domacu kobasicu i slaninu nego te sh*tove industrijske. Onak bar znam šta jedem. |
||
![]() |
||
fedanov ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
|
pretpostavlja sam,ali valja se informirat ![]() |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Ok. Jel ima koja integralna kobasica da ju probamo?
![]() šunke smo obradili.. krenimo na ostalo.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
|
evo da se pridruzim... pureca delux, dimcek i dimpus ..sto smo kreativni...
![]() |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Jako smo ograniceni s izborom pa svi isto jedemo.. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
sad nekako draze mi uzet obicne filete nego sunku kad pogledan dodje me jeftinije a i bolje mi je.
|
||
![]() |
||
palina ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
|
Najbolja pureca šunka mi je definitivno De Luxe
![]() A poslije nje Royal -Vindija , Premium (ima zacinima i tarufima ) , Dimcek i Dimljena pureca prsa od Purisa... |
||
![]() |
||
|
Ekipa,
nakon teme - hrenovke i paštete - što mislite da ide u našu purecu De Luxe i Dimcek maxi ? ![]() Ima li tko prave sastojke, da malo analiziramo - jer ne jede mi se svinjska njuška.. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
|
ajmo, ima ko da radi u Vindiji ili zna nekog ko radi tamo??
![]() |
||
Strong is the new skinny.
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |