Tina_07-prijava! |
Post Reply | Page <1234 7> |
Author | |
Tina_07
Cita FAQ Joined: 06 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 73 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma kakve roze bucice,kod mene nema toga svejedno
Je je,andjelic koji ce nas maltretirat! |
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uff stara, vrijedno je maltretiranja kad na kraju budeš izgledala k'o WonderWoman
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
Tina_07
Post Options
Thanks(0)
|
Barem tako? Ma ni ne izgleda uopce tak dobro cura
Vrijedi vrijedi,znam ja to. Bit ce to dobro! |
|
Sun Chi
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi bila sasvim zadovoljna s takvim mišicima ili tipa Cindy C. u mladjim danima... samo šteta što si ne mogu nikakvim vježbama "uzgojit" tak duge noge
|
|
|
|
hakuna-matata
Cita FAQ Joined: 14 Travanj 2012 Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cuj, kad na kraju vidimo rezultate, meni nece smetati ako ovih 60 dana ne pricam ni o kome drugome osim o Gymki.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
nadam se da cu vam ostat u lijepom sjecanju Ako ništa drugo, bar ste sigurne da sam sve probala na sebi
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Draga, jesi nabavila metar?
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Tina_07
Post Options
Thanks(0)
|
Ma zezamo se mi Gymka,naravno da ceš nam ostat u dobrom sjecanju
joooj,nisam.Naci cu nešto.U krajnjem slucaju cu uzet od tate onaj radnicki i s tim se izmjerit. |
|
hakuna-matata
Cita FAQ Joined: 14 Travanj 2012 Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
No, pa kaj fali tom radnickom/krojackom metru?
Ja sam se zaletila do ducana sa tkaninama/koncima/vunom. 15 kn je bio krojacki metar i jos sam mogla birati hocu li zuti, zeleni ili plavi.
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
tak sam i ja
zeleni |
|
Tina_07
Post Options
Thanks(0)
|
Evo i mog kratkog osvrta
Znaci ja i Gymka smo danas pocele sa cikliranjem.Dosad smo se ufuravale i dogovarale sve. S treningom smo pocele prošli tjedan,ona je sve sastavila,ja sam tu samo da se žalim ako neke vježbe ne volim radit Osim topljenja masti,glavni cilj nam je povecati težine s kojima radim.Prošli tjedan sam pala u depresiju zbog toga,jer sam shvatila da treniram 6 puta tjedno vec više od pola godine,a jedva da povecavam težine,tako da sada radimo na tome Super nam ide,barem što se mene tice.Malo je teško Gymki za kombinirat jer ja idem u školu,mama i dalje kuha,ne daju mi da kupim whey,ali nadam se da ce sve bit dobro. Komuniciramo preko maila pa Gymka stalno šalje slikice i opise vježbi i trudi se na sve nacine olakšati mi i što bolje objasniti pojedine vježbe jer ne trenkamo skupa i hvala joj na tome Eto,ja nisam gladna,treniram,radim kardio i meni super Imala sam upalu mišica jedino nakon treninga ramena jer su mi oni slabiji,a ovo sve drugo me ne boli.Uživam i dalje u treninzima i volim ih sve više i više i meni je to bitno,da ne gubim volju i motivaciju |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Tina, Tina....nakon svih slicnosti još se i zovemo isto
Tina je moja idealna trening partnerica, nažalost kilometrima udaljena Dulji osvrt spremam za par dana, za obje moje cure, za sada cu samo reci da sam happy što imam priliku biti dio njihove promjene - ne znam s kojom mi je veci gušt raditi |
|
|
Tina_07
Post Options
Thanks(0)
|
Da da,ta glupa udaljenost. A barem s hakunom radiš
Inace,(gymka tebi sam vec rekla), danas sam radila veslanje bucicom sa 17,5 kg. 17,5!!!!! Punih 5 ponavljanja |
|
Sun Chi
Post Options
Thanks(0)
|
17,5??? Ideeeeššš
Svaka cast, ja sam na 6kg
|
|
|
|
Tina_07
Post Options
Thanks(0)
|
Daaa.Ko kreten sam se cerila cijelo vrijeme nakon što sam to uspjela.Baš sam ponosna bilaa
Barem se ne igraš s onima od 1 kg ko vecina drugih cura koje dodju u gym |
|
Sun Chi
Post Options
Thanks(0)
|
Nema igranja kod Dalile samo serious business
Istina, uopce ne srecem cure (doslovno ni jednu ) u "dijelu za muške" . Pretpostavljam da moja prisutnost izaziva cudne poglede, ali ne bi znala reci za sigurno jer nemam vremena gledat uokolo
|
|
|
|
Post Reply | Page <1234 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |