*Tina* |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Author | ||
*Tina* ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nego, bilo bi vrijeme da se i ja malo javim
![]() sva sam se unjela u ovaj novi program koji mi je Theia sastavila.... jos uvijek brljam s tom prehranom ali trudim se... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
Evo, da te ja i javno pohvalim - Tina mrrrrvicu kiksa, ali to je sve prihvatljivo, ali pohvalno je to što vodi dnevnik prehrane što je meni super za ispravak!
![]() |
||
![]() |
||
*Tina* ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
|
hvalaaa
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
evo vec je drugi tjedan zavrsio
![]() i dalje se pridrzavam uputa, trudim se, ne posustajem ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
Bravo....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Odlicno! Keep going.. ![]() ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
|
hvala
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Avatar ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
|
Odlicno Tina, stvarno si prava motivacija za sve nas ostale koji se natjecemo jer ipak "možemo mi to" kako si napisala...
![]() (Nadam se da nisi ukrala taj slogan "možemo mi to" iz reklame za kinder cokoladice jer bi nas mogli sve tužiti?!) ![]() Bravo, bravo, bravisimo Tina ![]() |
||
![]() |
||
|
hahaha nisam, nemas brige....
||
![]() |
||
Avatar ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
|
uh pao mi je kamen sa srca, bolje receno svim natjecateljima
![]() ništa... ![]() ![]() samo nastavi tako i dalje i želim ti srecu ![]() |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
A ha - jesi vidio, to je MOJA CURA! ![]() |
||
![]() |
||
|
hvalaaa
![]() |
||
![]() |
||
|
evo i mene, dugo me nije bilo pa da se javim malo da znate da nisam odustala!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|
samo pumpaj...... i dalje od tih kolaca
![]() ![]() |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
janja ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
|
Tina ja navijam za tebe,lijepo izgledaš i po meni imaš najvece šanse(vjeruj ako ti cura tako kaže
![]() ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |