Tinkerbell |
Post Reply | Page <1234 9> |
Author | |
Tinkerbelldotcom
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jutro!
Strpljenja, molim! Budu slike..malo je ludnica na poslu ovih dana... |
|
Tinkerbelldotcom
Post Options
Thanks(0)
|
što sam danas jela...ne znam koliko je kalorija, ali bilo je fino...
dorucak 7:30- blender: 2 manje banane, šnita ananasa,sok od pola grejpa, cimet, 6 žlica zobenih, kava užina oko š0 -banana, jabuka oko šš, neki caj rucak- pola š- pecena piletina(batak, zabatak) bez kože, 2mrkve, šalica brokule,maslinovo ulje-peceno zajedno + zelena salata oko š5h- kava užina oko pola 4- šnita tamnog kruha i list purece šunke vecera oko 7 - 4 žlice posnog sira,malo lanenog ulja, papar, malo jogurta+ šnita tamnog kruha navecer grickala šaku badema |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tink, tebe nebi ubilo malo proteina da dodas u taj menu, tu
ih nema ni za osnovne potrebe da sam spavas a kamoli tolko trcis i sve.....Posebno do pola š kolicina ih je 0. A kroz dan tu nema ni 50 grama.... |
|
Tinkerbelldotcom
Post Options
Thanks(0)
|
Malo mi je problem stalno jesti na poslu, nekad ne stignem...ali poradit cu na tome, ako ništa drugo da smuckam neki shake.
Nisam baš neuhranjena , valjda cu uspijeti uploadati slike za vikend... |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
fali proteina i tocka |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
To su izgovori...dorucak jedes doma kaj ne, ne miksas na
poslu u blenderu :) Zasto tu nema nis proteina..... Uzina ista, list sunkice je nista........ Ne velim ja da si neuhranjena, samo da uopce ne konzumiras proteine koji su ti itekako potrebni pri treningu, tim vise kaj trcis, i to trcis jako puno i pokuris s tim dosta misicne mase, sto je neizbjezno, bar da onda jedes proteine da to nekako oporavis iskoristis, smanjis te gubitke, ti radis upravo suprotno.........bez toga nema "opasnog" looka |
|
Tinkerbelldotcom
Post Options
Thanks(0)
|
shvatih....
nešto cu proteinsko umjesto ovih vocki na poslu moš' si mislit' kako necu "blendat" na poslu...ako svi oko mene jedu tople sendvice i razvaljuju toster onda ja mogu miksati opasan look je izgled + stav nije sve u mišicima, nešto ima i u glavi mislim da nisam baš nešto prekurila mišica, ali te cu prosudbe prepustiti iskusnijim ocima od mojih... |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
onda stavi vec te slike p.s samo da znaš da si nam podigla ocekivanja, nemoj razocarati Edited by Iluvatar |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
Tinkerbelldotcom
Post Options
Thanks(0)
|
mrak je kad se dižem ujutro i kad se vracam doma...ne može se slikati u mraku e sad bi vi gledali svašta....
|
|
Tinkerbelldotcom
Post Options
Thanks(0)
|
podigla ocekivanja, pa to je onda Vaš problem, a ne moj...
meni je ovo ovdje jako dobra motivacija, može se nešto pametno procitati i nauciti, a hoci li stici onamo kamo sam naumila ovisi iskljucivo i samo o meni. |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
samo opušteno |
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Hehehehe ma sam ti miksaj, rekla si da nemas vremena na poslu pa sam po tom zakljucio da ne miksas na poslu.......e pa ak imas vremena blendat vocke onda imas i pojest malo proteina Kurenje misicne mase je neizbjezno kod trcanja na duge pruge, jesli ikad vidla misicavog ili atletski gradjenog maratonca? ja nisam.....jesu oni vitki,zilavi i sve, ali miscna masa i maraton ili duze pruge nejdu zajedno nikako. Nemoj shvatit to da imam nesto protiv trcanja i toga, sve su to osobne stvari i sta preferiramo i volimo, to ti govorim za tvoje dobro jer je trcanje takav sport u kojem neminovno se dogadja upravo to kaj velim, zato ti vicemo da podebljas te proteine jer ti ih sigurno treba minimalno 2 ako ne i 3x vise od trenutnog unosa s obzirom na to sve..... Edited by The Phoenix |
|
Tinkerbelldotcom
Post Options
Thanks(0)
|
Ima jako malo žena koje žele mišicnu masu i one se uglavnom profesionalno bave sportom.
Meni nije cilj baviti se bodybuildingom niti trcati redovno maratone. Naravno da slinim iskljucivo na sprintere Cilj je dobro izgledati, biti u odlicnoj fizickoj kondiciji i odlicno se pri tome osjecati. A nema boljeg osjecaja kad pomakneš svoje granice fizicke i psihicke. Edited by Tinkerbelldotcom |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Nisi me shvatila....ti nemožeš dobiti mišicnu masu
trceci,niti sam mislio da bi trebala nabijati misicnu masu ako ne zelis, cak i da zelis to je jako tesko i povecanjem unosa proteina to neces postici bez adekvatnog treninga......... ...... govorim ti za proteinski unos iskljucivo radi ocuvanja postojece mišicne mase i obnovi tih mišica koje su neizbježno troše trceci, dakle to ti moze pomoci u tvojim perfomansama i poboljsanju mišicne funkcije, izdrzljivosti,pomicanja granica kak velis, ceg vec ne.....izgleda, svega........trosis micice a ne hranis ih na ovaj nacin na koji trenutno radis.......neznam zasto svi povezuju odmah proteine sa nabildabvanjem Edited by The Phoenix |
|
Tinkerbelldotcom
Post Options
Thanks(0)
|
Shvatila i primila na znanje. Premalo proteina za toliko trcanja i vezano za moj cilj.
No, sad ne trcim toliko od kad je zazimilo. Trenutno radim po ovome http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_trai ning_performance/sexy_female_training&cr= |
|
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro ti feniks govori.. ne moraš se bojati proteina niti mišica... ti zapravo želiš zadržati svaki gram mišica, samo to još ne znaš
u biti, poanta je u tome da mišic cak i u pasivnom stanju troši puno više kalorija nego salo.. na istu kilažu s vecim postotkom mišica nego sala, izgledaš PUNO bolje.. neusporedivo bolje. To ne znaci da ceš imati mišice kao bilderice (nažalost) |
|
XXL-Zagreb
|
|
Post Reply | Page <1234 9> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |