Tjestenina i krušne mrvice! |
Post Reply |
Author | |
MegaMass
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2016 Location: Hrv, St Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Travanj 2016 at 16:36 |
Pozdrav,
imam jedno pitanje.. Recimo kao obrok prije treninga, neki obrok ujutro i sl.. Tjestenina i krušne mrvice.. Tjestenina se skuha na normalan način u vodi te kada bude gotova krušne mrvice se podgriju na tavi (uz malo ulja) i doda se tjestenina i sve se skupa promiješa.. Šta kažete na takav obrok ako je u pitanju masa ? Da li bi Vi uzimali ponekad ? Već mi je dosadila ista prehrana, sve mi se vrti u krug pa tražim nešto novo, malo drugačije itd.. Hvala
|
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako imas potrebe za brdo kalorija, i to se uklapa u tvoj rezim zasto ne...
Jedini problem ovdje, ako ga tako uopce mozemo nazvat ja vidim u ulju i przenju istoga |
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
MegaMass
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2016 Location: Hrv, St Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na odgovoru. Ma vec mi je dosadila ista prehrana pa malo trazim nekih promjena, sve mi se vrti u krug sto se tice prehrane.. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hm....čudan način razbijanje dosade u jelovniku S čim inače jedeš paštu? Pretpostavljam da je neka tuna u igri, možda i mljeveno meso tu i tamo. Jesi kad probao zapeči sa svježim sirom (ja napravim smjesu od sira. jogurta, jaja i origana pa prelijem preko pašte) ili napraviti sa jajima i recimo šunkom? Onak...skuhaš paštu, ocijediš vodu, vratiš u posudicu, ubaciš jaja i šunkicu narezanu na kockice pa lijepo promiješaš dok se jaja ne naprave i imaš brz i fin obrok...i uravnotežen Si mislio uz ovo tvoje neki proteinski prilog? Nije smak svijeta ni to prženje ponekad ali onako...ima i boljih varijanti :)
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |