Tko rano rani sam je u teretani!!! |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
hrvoje1991
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Sijecanj 2011 at 16:31 |
|
Eto da i ja napišem svoj dnevnik i pokušam se transformairati
Teretanu pohađam od 3.š , 6 puta tjedno . Od suplemenata pijem sa whey(nekada za dorucak s posnim sirom i kao PWM) Dob: š9 godina Težina: 75.5kg Visina: š79cm Prehranu sam skroz sredio.Izbacio slatko(ponekad znam nešto sastrane uzeti ali vrlo vrlo rijetko).Jedem puno raznovrsne hrane.Obroci mi se sastoje od P+UH,P+M i P. Evo jedan moj tipican dan: Dorucak 8:00-9:00 - 80g zobenih pahuljica s mlijekom ili posni sir + mjerica wheya Treninig 09:00-š2:00 -odradim trening jer popodne imam faks(poslije treninga uzmem whey kao "međuobrok" ) Rucak š3:00-š5:00 - ovdje nekada zna biti svacega ali uglavnom sve zdravo jer je mama dijabeticar te i ona mora paziti na prehranu. Npr danas je bilo sljedece: krem juha od kelja,musaka od kelja i riža Međuobrok š7:00-š9:00 - posni sir,tuna,voce i šnita integralnog kruga (kako kad) Vecera 20:00-22:00 -posni sir+ orašasti plodovi Kao što rekoh trening radim uvijek ujutro zbog faksa i to izgleda ovako: š. Dizanje trupa na kosoj klupi 3*š5 komada 2.Hiperekstenzija & nbsp; & nbsp; 2*š2 komada 3.Nožna ekstenzija 2*š2 komada 4.Nožni pregib 2*š2 komada 5.Sjedece veslanje 3*š2 komada 6.Potisak bucicama sa ravne klupe 3*š2 komada 7.Odrucenje bucicama 2*š2 komada 8.Triceps potisak na spravi 2*š2 komada 9.Obrnuti dvorucni biceps pregib šipkom 3*š2 komada Ovo je pocetnicki trening koji radim dok ne dobim neku osnovu CILJ MI JE DEFINICIJA TJ DEFINIRATI MIšIcE I SKINUTI MASNE NASLAGE Slike od prije 3 tjedna Današnje slike: Svi komentari su dobrodošli !!! |
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
3 sata u teretani? btw, pokusaj ne ici min 2 sata poslije budjenja u teretanu. kraljeznica ti je izduljena i mozes se povrijediti.
i pokusaj imati 2 obroka prije teretane. znaci, u 8 pojedi 2 vocke i 3 skuhana jaja. u š0 pojedi neki kompleksni UH (riza, zobene) s nekim P. trening odradi od šš-š2. PWM ti mora biti whey + dex! Edited by GajbaPive |
||
hrvoje1991
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisam tri sata u teretani teretanu odradim između tog vremena...ovisi koliko imam ucenja.E vidiš to nisam znao.Prakticirat cu onda dva obroka i ne odma ici u teretanu PWM whey + dex?? dex je što (malo glupo pitanje al šta cu kad neznam ) |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
dekstroza. imas u dm-u pola kg za š2kn.
ako si na masi uzimaj omjer P:UH š:2 aji si na def omjer je š:š bez dexa tijelo ce ti P pretvoriti u glukozu jer mu je nakon treninga potrebno da napuni energiju. |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Posveti više pažnje odmoru.
Treniraj 3-4 puta tjedno uz pravilan odmor i postici ceš bolje rezultate nego 6 puta tjedno ovako. Trening ti je opcenito cirkus, nema pretjerano veze ni s cim. Ili treniraj prema split varijanti (prsa/triceps, leđa/biceps, noge/ramena), upper/lower (2x upper, 2x lower body) ili full body. Tvoje ne mogu definirati. 3 sata treniranja je 2 previše. Prehrana ti je pristojna, eto sreca u nesreci da ti je mama dijabeticar, pa zna šta je kvalitetno. Kod mene žive na slaninama, šunkama, kobasicama... Izgledaš solidno, dobar ti je odnos visine i kilaže, treniraj kvalitetno i do ljeta si terminator. |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koji je ono omjer proteina i dekstroze u pwm shakeu, kad vec pricamo o tome?! evo upravo sam ga zasladio ko vrag |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Omjer bi trebao biti š:2 za deks!
|
||
LiveStrong
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Toliko druženja a nisi ga naucila osnove
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
nekako smo uvijek izostavili omjer dekstroze i proteina sirutke prilikom naših druženja |
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
šalim se, tako i radim 30g proteina, 60g traubenzuckera, pa mi bude muka
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa onda si smanji, ko da je to problem stavi si bar 45, pa vidi |
||
LiveStrong
|
||
hrvoje1991
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala svima na savjetima!!
Pokušat cu ih sve provesti u djelo ....napraviti cu kvalitetnije treninge(ove mi je dao trener u teretani, za pocetnike fulll body) Smanjiti cu broj treninga i kupiti dextrozu |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
znaju se ljudi tako tužiti na dekstrozu, probaj mješati dekstrozu s maltodekstrinom.. omjer 70:30 za maltodekstrin bi trebao riještiti problem... iako, neznam gdje se sad malto nabavlja... pogledaj dali imaju na myproteinu |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja stavljam omjer š:š..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
postoji li bolja dekstroza od DMove? |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
po toj cijeni, tesko... al cini mi se da je to kao da biras dal ces kupiti flasiranu obicnu vodu janu ili studenu,
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |