što žene zapravo žele |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
što se uzjogunile cure cim se ne daje tolka pažnja emocijama, jao baš ste cute Al opet, garant bar jedno 90 posto frajera se drukgacije ponaša sa frendovima i kad je sa curom, garant! S curom maza, a s deckima ubilacka cool mašina Btw, di su studije koje ispituju šta muškarci žele? Edited by ThornOfFaith |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo ja sam cisti primjer.. sa curom sam sentis.. romantika itd.. a kad sam sa drustvom.. khm khm.. jos ispastam posljedice ponasanja s drustvem |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
samo sam to htjela iskamcit od vas |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
+š |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa ja mislin da je to ilogicno da se drukcije ponasa sa zenom nego s prijateljima.od tema za razgovor do samog pristupa,paznje koju pridajes i sl.uvik ima iznimaka ali to je generalno to
|
|||
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ajme hahahahahahahaa |
|||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne znam dal itko gleda seriju Kevin Hill, ali on je primjer savršenog muškarca... samo da nije ženskaroš...
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i da taj glumac nije gay u stvarnosti,zato van je sarvsen,moga bi ic u shoping s vama pricat o sminki i sl.sta se tice izgleda to je to |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sigurno da da, samo se to nekad teško priznaje - o tome ja i govorim :) normalno da cu prije bit sa nekom mazom nego sa nekom životinjom pa da mi njegova šaka visi pred nosom kad mu takvom svom cangrizavom nešto nije po guštu :) Ne volim kad se decko zatvori u sebe i glumi nedodirljivog... - ko da su osjecaji loši, pa svi trebamo malo pažnje :) Meni je najbolji spoj muškosti i nježnosti :) ono..ne da je sav mlohav i prestrašen tip, u đempericu i zbirkom poezije u ruci dok na koljenima puzi za mnom i ljubi tlo kojim hodam - njet....pravo jako muško uz kojeg se mogu osjecat sigurno ali i voljeno |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
''Iako u javnosti žene isticu da vole snažne muškarce, fizicki i psihicki, rezultati ove studije su pokazali da je savršen muškarac onaj koji zna pokazati svoju nježnu stranu'', konacni je zakljucak istraživanja. To je to! Ja volim da mi je frajer frajer, ali kad smo nasamo da je micica. Iako moj frend istice da su najbolje veze one u kojima je žena jaca od muškarca, ja sam ipak konzervativnija po tom pitanju - on MORA MISLITI DA JE JAcI OD MENE, ali sam ipak ja ta koja, pod parolom "umiljato janje dvije majke siše", uvijek dobije što je zamislila! |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma vi zene dobijete pfff
|
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jep |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
kako koja
|
|||
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kad vas muski stave na red
|
|||
|
|||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahahah... a dobro, mislila sam bas da je ko u seriji.... presavrsenog izgleda- osmijeh koji obara, pametan, uspijesan, dobar, zna sa zenama - samo kad bi se mogo jedne drzat bilo bi super... hahahaha |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
A ne ne... pa mora iskoristit sve te adute |
|||
|
|||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |