što žene zapravo žele |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sad ti zaje... brata i namjerno postas sliku
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Samo ti stavi slikicu seko, ne brini za illya, mi to ovako radi reda se kao bojimo Uvijek postoji pm za takve stvari zar ne |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
E, ovo je prava stvar |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A ipak je braco glavni.. musko je.. ne smijes bez njega stavit |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam starija |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
AHAHA..onda ga primi na red.. nema on se sta javljat |
|||
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
al bi me zaj, uh dovoljno je stara da odlucuje za sebe gym_girl: bio sam u teretani |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehe.. Siren sama odlucuje
|
|||
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
eto kad smo vec kod toga..još jedan + |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma besmislena im je ta analiza, kao i vecina clanaka. :D
Klik s osobom imaš ili nemaš.. ne mora ti se u suštini ni sviđati š000 stvari kod nekoga, a ipak postoji neki magnet koji te vuce k njemu. Sigurno postoji neka šablona, ali to nema veze sa generalizacijom žena(ni muškaraca), vec sa toliko naših osobnih elemenata, a oni bi sve ukalupili u nešto. Ono što žene zaista žele i trebaju je ostvariti sebe. Kao takve, privlaciti ce ih sasvim drugacija osoba, nego žena koja u drugoj osobi traži temelj (umjesto u sebi). A i to se tijekom godina može (i sigurno) mjenja. Pa bi se na istin nacin mjenjali odgovori potpuno iste osobe. što opet opovrgava cijelu pricu o ukalupljivanju. |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni je energija (klik, kemija..) tu najbitnija...ali ako govorimo o životu s nekim, nebi baš bilo dobro da mi se š000 stvari na njemu ne sviđa ;) a opet..ima nekih stvari kod kojih me nikakva kemija nebi privukla...da recimo vidim cigaretu u ruci, bocu neke žestice, škembicu do poda (ne zbog izgleda nego zbog nacina života)....bilo što što normalni ljudi rade, a što se nikako ne uklapa u moj nacin života koji je onak...malo specifican, ni lako sa mnom ;) Tu sam malo zahtjevna, ispada ko da tražim vanzemaljca ali dokazala sam si da i takvi postoje na Zemlji :) |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja cim vidim da je cura spremna za dernek, to je prava
|
|||
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja isto cin vidin da je spremna je prava sad koliko dugo ce ostat prava to ovisi
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ako je prava, ostaje zauvijek |
|||
|
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
amen, ann |
|||
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |