Što imate od fitness opreme? |
Post Reply | Page <1 7891011> |
Author | |
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
gajba ne brini za biznis sprave su ti super, ali u moj mali stan jedva stanu bucice i orbitrek i to je na knap.
Bebolina na žalost imam samo bucice, kotacic za trbuh i orbitrek za sada. Dok jednog lijepog dana ne kupim kucicu s okucnicom i onda pokupujem sve gajbine sprave |
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ukupno nekih 80 kg utega, tower 2000, utezi za zglobove I to je to
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam kupio u emezeti benc od 40 kila tako je pisalo bar na kutiji što po mojoj procjeni mislim da je oko 35 kila jer ne vjerujem da sama šipka ima 15....uglavnom torbice koje vješam na benc sa raznim utezima i ciglama da oteža do 70 kila :D planiram još cigli dovesti hihi ...jednorucni uteg od 10 kila....uspio sam ga nekako srediti da bude 15 ....sprava za zgibove u okviru vrata....i to je to :D kombiniram sve sa svime :D i ide polako :D
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Grije 16,20 i 24 kg, "magarci" ili "kozlici" za dipseve , vratilo i gimnasticke karike.
Za sada samo ruska škola
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja jos moram nabavit girje, gumu od traktora te jedan teski bat i onda sam na miru...
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
E da si tu u blizini Osijeka...Cepina ima guma koliko hoceš hahha
|
|
Amigo24
Cita FAQ Joined: 26 Travanj 2013 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam bucice brate, s kojima možeš sve raditi baš mi stiglo iz fitness shopa prije par dana samo dobro bi došla još benc klupica uz naravno šipku i utege
|
|
"Dobar je Martin, skupija je dosta vojnika oko sebe, izgleda da im tumaci kako mogu pobici."
|
|
viva_ganar
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
za sad imam dva dumbbella, svaki je od 1.5 kg, pošto sam stvarno pocetnik, kasnije ce naravno ici i teži :)
|
|
runner_342
Cita FAQ Joined: 16 Lipanj 2013 Location: ZG Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
uff, imam pravu teretanu kod kuce :D
sipke + tegovi... ( 20ak kg brijem) girye od 8kg... klupica za trbusnjake stalci za sklekove sipka za zgibove onda one gume za jacanje šaka... maznula starom zapravo :) sestri balerini uzela one gume za vjezbanje... turbo cvrste.. dobro su mi dosle sad za saniranje ozlijede stopala ^^ jos od starog imam utege od 5kg, stare vjerojatno 30ak godina ma tko bi se sjetio svega.. prostirka za yogu, uze za preskakivanje - ono pametno, koje broji preskoke... sve skupa, ne pamtim kad sam zadnji put usla u teretanu, jer mi ovo brutalno dobro koristi :) |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
Konacno imam svoj komplet, ovaj ne ide nikuda :D
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast izgleda odlicno |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
hvala!
namjerno sam ga napravio u crveno-crnoj kombinaciji, uz neke (neplanirane, ali dobrodosle) probleme s bojom, tako da budem siguran da ga necu prodavati ako me posao stisne :) Edited by GajbaPive - 11 Studeni 2013 at 21:32 |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
work in progress :)
novi clan moje teretane "ant gym" |
|
Wednesday
Viden/a u gymu Joined: 09 Listopad 2013 Status: Offline Points: 304 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast, Gajbo. :)
|
|
Tko želi, naci ce nacin; tko ne želi, naci ce ispriku.
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobar je, ali ako si bravar dodao bih još modifikacije :)
|
|
Post Reply | Page <1 7891011> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |