što jede CRO COP!? |
Post Reply |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Ožujak 2011 at 18:47 |
Poštovani,
Dali neko zna kako se hrani naš Mirko Filipovic, nešto sam nacuo da poslije treninga samo voce, neki frape i to je to, med i aminokiseline.. |
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Haha, zasto te to zanima...
Cuo sam i ja da poslije treninga jede voce, zato sto mu to najvise odgovara, ali to bas i nije neka sreca pogotovo poslije njegovog treniranja. |
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
:)
Pa imam neki slican režim treniranja, pa sam se malo pozanimao.. cudno mi je kako samo voce i aminokiseline..Da li je to dovoljno za njega |
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
zia
Cita FAQ Joined: 04 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 77 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vjerovali ili ne covjek jede: hranu.
i vježba... puno. |
|
People like to call us debunkers, wich is a negative term, but let's face it, there is a lot bunk out there. -Michael Shermer
|
|
Rekreativac
Cita FAQ Joined: 30 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Skoro je bio videochat na dnevnik.hr i ja sam mu postavio pitanje vezano za suplemente, rekao je da u roku 30 minuta poslije treninga popije seik sa proteinima i da pije glutamin za oporavak. Sto se hrane tice, znam da je govorio nesto u stilu da ne voli salate :) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |