što jesti, a što izbjegavati? |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Listopad 2009 at 09:50 |
|
Zanimljivi clanci, za one koji se još gube u onome što je dobro, a što ne, dobrih savjeta skupljenih na jednom mjestu nikad ne nedostaje - dajte si truda i procitajte ...da vidimo, koja vas kategorija najviše veseli? :) |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bravo, Gym, baš si se dobro sjetila stavit tu ove linkove
Mene osobno najviše "veseli" ova prva kategorija GOOD FOOD jer me stavlja u GOOD MOOD. Preporucam i drugima! Edited by Kate |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cinili su mi se kratki, jasni i konkretni, a to volimo jelda good food --> good mood uvijek nađeš prave rijeci hehehe, potpis! |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
I agree. Sažet opis ali sa svim bitnim detaljima-jednostavnost i razumljivost. A i Zoki se zgodno nadovezao na temu, pa dodao još zanimljivih linkova. pohvale i Zokiju |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako tko Al evo da ne ostanem dužan, stavit cu i jedan za one koje vole duge, nejasne ali ipak konkretne Posebno me zanima katin komentar 20-unhealthy-foods-that-you-think-are-healthy-but-are-actual ly-killing-you-slowly |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako tko, ha? Ajmo sad ozbiljno. Provjerila i procitala sve linkove, svima cista petica za potragu i pronalaske!Bravo đaci! Ovaj clanak na engleskom je posebno kvalitetan jer demistificira popularne zablude,a to je posebno važno za obican puk koji je, nažalost, ili nedovoljno educiran ili nedovoljno informiran, a cesto i prezatrpan kontradiktornim informacijama, pa jadni ljudi više ne znaju kome bi vjerovali. Jedino mi je profesionalna mana da bih ja to sad lijepo sve išla prevodit na hrvatski, pa da osvane i na našem jeziku na stranicama Fitness.com-a Najradije prevodim ove popularno-znanstvene clanke, he, he. Još jedan pametni: što vam NEcE reci u vašem supermarketu Ugodno citanje! Edited by Kate |
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
suuper clanci
najgori neprijatelj je neznanje a neznanje i ja smo si bili jako dobri frendovi i to predugo neke od navedenih zabluda sam i ja imala utuvljene u glavu trenutno me najviše muci onaj dio sa sokovima..koje jako volim live and learn |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav, Skviki Biraj š00%-ne sokove bez dodanih šecera, prave, prešane, direktsaftove iliti natural juices. Kad god možeš, sama iscijedi narancu. Nemoj kupovat gazirane- NOT BUBBLE FRIENDLY Nemoj previše trošit (pre)slatke sirupe i ekipu. citaj deklaracije i sastav! Eto, toliko od mene. Ukratko.(KEEPING IT SHORT AND SIMPLE-za one koji misle da ja to ne znam |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel znaš možda navesti neke sokove bez dodanih šecera za kupiti? kakav je onaj GI control? to valja kaj?
|
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ne znam...to mislim da ima fruktozu ili tako nešto. Imaš ovih a la PAGO; JUICY ; HAPPY DAY itd. itd. na njima piše š00% orange/apple/ili što vec Juice, NO SUGAR ADDED-->SASTAV: koncentrirani ili zgusnuti sok od tog i tog voca, voda, maybe C vitamin. I to je to. |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
thx..baš cu obratiti pozornost |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@all Koji ce vam vrag ti sokovi, pa makar i š0000%tni od voca kad ipak sadrže kalorije, tj. onu najgoru vrstu, tekuce kalorije. Smatram da bi oni koji paze na kg i defka ovo ono trebali što je moguce više izbjegavati tekuce kalorije tipa sok, mlijeko itd. jer slabo zasite a ipak uneseš nepotrebne kalorije. voda, voda, voda i još malo vode ili si uzmite sladila koja imaju 0.00šg kcal i krkajte u kavu, caj i sl. |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je to, pa pa sokovi Nikakvi pago, juicy i slicno - sve je to cisti šecer, ja se preporodila otkad sam ih izbacila....ili svježe voce ili ništa. |
||
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
lako je vama reci...ovisnost je ovisnost
mislim da sam velik korak napravila što sam coca colu izbacila... ali caša dve cedevite mi je droga (Znam da ne valja ali ne mogu si pomoci) da nađem neki sok koji nije toliko kalorican a da nije baš ni ujfuj bilo bi super |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Joj ljudi, dobro, tako možda VI endomorfi morate. I respect.
Al nemojte odmah drugima, ektomorfima npr. ubit malo radosti. Ne kažem ja da se sad Skviki mora opijat sokovima-milijardu na dan , al od koje caše, pogotovo ak ga sama cijedi(narancu, npr.-nema lakše) nece joj ništa biti. Edited by Kate |
||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |