što jesti, a što izbjegavati? |
Post Reply | Page <12345> |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kod mene pitanja zbunjenih konobara i ostalih u blizini na narucenu mineralnu idu ovim redom: |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Predobro, hahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobar dobar |
||
awesome :))
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe...zanimljivo je kako covjek ispadne lud kad ne pije....pa di ide ovaj svijet ljudi moji, ko je tu lud
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja jedino Pelinkovac od žestice, ponekad...malo...
Ali imam suprotan problem tebi Gym. Meni kažu da izgledam puno mlađe i cesto misle da nisam ni š8 još navršila, pa kad ga narucim vani u kaficu, ajme! Opet vadi osobnu, uvjeravaj da je prava itd, itd. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A koliko godina imaš?
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
da,da to je onaj "zdravstveni" pelinkovac ali stvarno i izgledaš mlađe pa se ni ne cudim :) al znam i ja kako je to, ja sam vec par godina na š8-š9, cini mi se da mi sa svakim rođendanom godine unazad idu |
||
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
26
Same here. Sam kaj meni je pocelo s š8, a sad sam vec na š5, š6 A za pelinkovac....hehe, to je meni više ka neka "dezinfekcijska vodica" , da mi ubije bakterije u grlu,hahahahahahahahahahaahahahahahaha!!!!! Edited by Kate |
||
mariok
Viden/a u gymu Joined: 23 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svima veliki pozdrav !
Novi sam ovdje u potrazi za ekipom koja živi i hrani se zdravo, što je i meni danas preporuceno od strane lijecnika jer mi laboratorijski nalazi nisu u redu(povišeni kolesterol,trigliceridi itd), a imam "tek" 39 g. iako se osjecam kao da mi je š8 (i tako vec dvadesetak godina). I tako se odlucih za okretanje nove stranice......pa vas sve još jednom pozdravljam i nadam se pomoci u vidu korisnih savjeta...... Živjeli !!!! |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobrodosao mariok
|
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošao Mario. Još si ti mlad Super da si s nama; inace ovo pišeš pod PREDSTAVITE SE Edited by Kate |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lako za godine, bitan je osjecaj Pozdrav Mario, u pravoj si ekipi, drago nam je da si s nama, nac ceš puno dobrih savjeta ovdje, a ako te još nešto konkretno bude mucilo, neboj se pitat |
||
||
dino88
Viden/a u gymu Joined: 28 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
katastrofa živa koliko sajtova ima raznih o pizdarijama i napisima sta jest i kako, da covjeka sve smete.
cekajte malo.. ovo posni sir i ove diskusije o proteinima, dali se to jede navecer ili nakon treninga (nakon treninga u teretani).? sad se bojim da nesto ne krene po zlu, da se ne sj***m s prehranom. |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Posni može u bilo koje doba. I ne se sekirati, Dino moj, lijepo je reka Iluvatar da treba usvojit osnovna nacela zdrave prehrane, informirat se dodatno po potrebi i uskladit to sa svojim financijama bez nekih opterecenja.Laganini samo. Nekad nisu bitne marke, nekad proizvodi malih nerazvikanih proizvođaca mogu bit jednako good, ako ne i bolji od renomiranih. Just relax, learn, and go with the flow... On ti je multifunkcionalan- može di oceš, kad oceš, s kim oceš, s cim oceš Edited by Kate |
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
odlicno..pogotovo da se nauci nesto...pomoglo m je dosta....
|
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je i bit. Gogo, samo nastavi "kopat" po Forumu, zaista se možeš satima "zabavljati" uz korisno štivo(pod zabavljati mislim uciti) |
||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |