što jesti poslije treninga |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
Lady
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
kuhana jaja kao PWM?
moze ili ne moze? hvala:) |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bolje ne bih žumanjke u pwm-u, ako ti financije dopuštaju, deri samo po bjelanjcima, a žumanjke ostavi za zadnji obrok. ;)
|
|
Roulette
Cita FAQ Joined: 19 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedno pitanje, kako ubiti glad nakon treninga, procitala sam sto ste pisali poslije treninga su dobri prakticki bilokakvi proteini bilo posni, whey itd. uz to za osvjezenje moze neko voce, ali ja budem toliko gladna da nista ne pomaze i onda sam bzvz isla vjezbati kad cu pojesti dvostruko vise nego sto sam potrosila npr. danas nakon treninga: mlijeko+mjerica wheya+20g sumskog voca, nakon toga sam i dalje gladna, pa uzmem 30g tunjevine sa dva integralna tosta...pa pojedem veliku jabuku i malo badema...i ja sam i dalje gladna! Sta mogu pojesti da efikasno ubije glad nakon treninga na bar 2 sata, a ne na 5 minuta? :(
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meso i rižu i salatu npr......savršen kompletni obrok koji ce te sigurno zasititi |
|
Roulette
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, hvala, probat cu to sutra :)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Roulette, kako neceš biti gladna sa 30 g tune Ne znam sad kako ti ostatak dana izgleda, kakav je trening, trenutno stanje, ciljevi i sve to ali mislim da ti 100 g tune nebi bilo previše. A i možda bi bilo bolje sa wheyem ubaciti bananu umjesto šumskog voca. Ili bilo koji brzi uh, tipa bijelog kruha, cornflakesa, ako ne želiš dekstrozu....opet sve ovisi o tipu treninga, intenzitetu i tako to.. ali normalno je da nakon wheya jedeš, pa i ja uvijek nakon cca 1,5 h nakon wheya pojedem neki kruti obrok...di se ubijem u UH-ima Al dobro, ja sam sad otišla u malo druge prioritete na kratko
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Roulette
Post Options
Thanks(0)
|
napisati cu ja i trening i svoj jelovnik i ciljeve kad skontam di se to sve pise i meni je jasno da je tesko dati neki savijet kad ne znas sve...
|
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |