što kako i s cim?? |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |||
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 25 Listopad 2009 at 22:02 |
||
nemojte samo pretjerivati ipak sam ja pocetnik...ubit ce me bolovi...nesto uredno i ispravno za pocetak....
![]() ![]() |
|||
uporan sam ,uporan :-)))
|
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
koliko si visok?kg?
|
|||
![]() |
|||
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
||
š80..69 kg
|
|||
|
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
ok.. znaci tebi ionako treba porast tezine kao sto si napisao.. znaci prehranu moras srediti po programu za dobivanje misicne mase.. to nadji malo po netu.. ali nema previse filozofije.. samo jedi..
Vjezbas misice 3 puta tjedno.. sa jednim danom odmora izmedju vjezbi.. radi svaku vjezbu 3 serije po 8 ponavljanja Pon: (prsa,triceps) ravni sklekovi kosi sklekovi (noge podignute na krevet) dips (izmedju 2 stolice) (pogledaj malo na netu) triceps ekstenzija bucicom u lezecem polozaju kickback dipsevi s potporom na klupici Srijeda: (leđa,biceps) uski zgibovi siroki zgibovi leđnjaci biceps pregib bucicama hammer pregib bucicama Petak: (noge,ramena) cucnjevi iskorak s utezima poskoci u cucnju Arnoldov potisak predrucenje bucicama lateralno odrucenje bucicama To bi bilo to za pocetak.. nemas bas utega pa ti je tesko vjezbati.. |
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
Gogo što se onih utega od 3 i 5 kg tice...bilo bi dobro ako si možeš nabavit onaj komplet utega, odnosno više težina koje slažeš na šipku - od ovoga nikakve koristi, ja trenutno radim sa ovima od 5 kg, mislim da je to dovoljno rec |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
||
hvala ti davore...za pocetak cu raditi s ovim sto imam,dok se malo ne razradim...onda cu naci vece utege
![]() imam malo nerazjasnjeni pojmova ovih vjezbi sto si mi napisao ali to cu naci na forumu ako ima i li netu, ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
a napisi koje su ti nejasne, pa cu ti probat objasnit, ili poslat sliku.
|
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
goooooogle |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
||
he he... ovako bi se moglo u nedogled sa tim objasnjavanjem vjezbi..
|
|||
![]() |
|||
||
uski zgibovi siroki zgibovi leđnjaci biceps pregib bucicama hammer pregib bucicama evo ovi ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
ne znaš baš one vježbe koje je vjerovatnije da znaš, zanimljivo ![]() Edited by Iluvatar |
|||
![]() |
|||
||
vjerovatno ih znam,samo ne pod ovakvim nazivom...laik sam za takve stvari
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
sto su bucice i arnoldov potisak???
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
![]() |
|||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
||
Odi na video kategoriju pa pregledaj sve vjezbe po misicnim skupinama. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |