što od dodataka koristite ?? |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Teja
Viden/a u gymu Joined: 05 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U kom smislu ne valjaju ? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U smislu da su prodaju željezo pod zlato! tj nešto obicno pod neznam što!
p.s theia, thornje mislio na to kako neki smatraju d aje scitec pun šecera ( tj d alažu o kolicini UH ) |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako nekako. Osim što su bile neke analize, nažalost nisam bio u prilici dobit taj file; i sam sam se uvjerio dok sam ih trošio na pocetku..ono, predobar okus, ali tek kasnije skontaš zbog cega je tako. Još k tome, uvijek se nekako vodim pravilom da sve što je fino je zapravo loše i obrnuto. |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aliiiii - ja se toliko toga odricem da si ovakve grijehe mogu i ŽELIM dopustiti! MLJAC! MLJAC! MLJAC!!!! |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Još uvjek ne kuži
|
||
Darco
Viden/a u gymu Joined: 16 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja vjerujem Labradi, pio sam neko vrijeme ProV60 dok nije poskupio, najbolje je kupovati direktno kod uvoznika, tvrtke Nutrix.
Sada pijem Dymatize, također dostupan kod njih, te Weider Protein 80+, a sve to kupujem pretežno u Heliksu... |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim da nema razlike između labrade i pronutritona, osim u okusu! recimo mislim d aizolat od labrade nije nutritivno vrijendiji od izolata od pro.nutritiona, a smao me nutritivna vrijednost i zanima! a nemam novaca da pijem labradine proteine 2 x dnevno
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |