što prije, a što poslije treninga... |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
U ZG i VŽ oni su sretnici imaju trgovinu kuca zelenog caja. Veliki izbor okusa.
Domaci proizvođac Agristar uvozi caj iz Kine i pakira u HR. Pakiranje od š00g-š7kn-trgovinama Interspar i Kaufland.Od nedavno u listicima je poceo i prodavati Franck pakirano u limenoj kutiji cca29kn. |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
a ja ovi koji sad iman je franck al kesice,nije bilo tog u limenoj kutiji, u lidla nema nikakav zeleni,jedino u tomyja nisan gleda od tih ducana koji su mi blizu, kaufland interspar, i ostalo neman u blizini
|
|
Babydoll
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
Može prijedlozi za pwm ako ne koristim dodatke prehrani?
Vec sam za prijedlog dobila cokoladno mlijeko, to mi je ok. Išla bih u teretanu oko 9-š0 ujutro. što da jedem poslije treninga? Kako da to uklopim u program prehrane s 5 obroka, da dodam kao 6. ili umjesto međuobroka prije rucka? Hvala na pomoci, pocetnica sam. |
|
Purrfection...
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro je onda postaviti pitanja u posebnom podforumu namijenjenom pocetnicima koji je iznad ovoga. |
|
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |