što slušate trenutno? |
Post Reply ![]() |
Page <1 103104105106> |
Author | |
Markan1989 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Jekyll doesn't Hyde ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
|
|
Timeless like a broken watch
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Ja ne znam jel to moj profil pun virusa XD Prvo mi neće blog...sada ni pjesmu ne mogu objaviti...
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
breskvica21 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Studeni 2014 Status: Offline Points: 34 |
Jednog dana ću i ja ovako
![]() https://www.youtube.com/watch?v=cfERnfp0DhA |
|
![]() |
|
Lijepo ti to zamislisla ... ovaj mi je bolji ženski https://www.youtube.com/watch?v=nhRzkGpdQdk&list=PL-_RVkWM4xdDQkKH4SbM85_2pYeeEvsA8&index=22 videić
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
![]() |
|
breskvica21 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Studeni 2014 Status: Offline Points: 34 |
Auu dobra dobra.
Postat ću ja takva, to mi je cilj i gotovo haha |
|
![]() |
|
hahah ... gledaj nekoga tko ima što više genetiku sličniju tebi...e traži među 150 cm curama cilj P:
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
![]() |
|
Haha navodno imam dobru genetiku, vidit ćemo kad se udebljam. Na kostima se baš i ne vidi dobro :P
|
|
![]() |
|
ako imaš dobru genetiku onda te boli briga ;)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
![]() |
|
Tancho ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
https://www.youtube.com/watch?v=Lwf7DmM2TGM
|
|
![]() |
|
Goranchero ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Samo ljetni hitovi:
Edited by Goranchero - 12 Prosinac 2014 at 18:48 |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
repeat, repeat, repeat...... ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Edited by Zoki - 23 Svibanj 2015 at 17:33 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Lord_Nelson ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Prosinac 2014 Location: Belisce Status: Offline Points: 9 |
Moja playlista za teretanu;
Baron - Blinking With Fists (Original Mix) Ed Rush & Optical - Chuburb Cause 4 Concern - Control Freak Lost Sequence - Drivetrain Drunken Masters And Fatman D - Evil That Men Do Noisia & Mayhem - Exodus ft. KRS One Aphrodite - Foghorn (Original Mix) Camo & Kooked - Get Funky Mistabishi - Greed BSE - Monologue The Qemist - When Ur Lonely https://www.dropbox.com/s/31ts247jawgk5of/ByBokiDNB.rar?dl=0 |
|
Ne smeta mi sto sanjam na engleskom samo me nerviraju njema?ki titlovi
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 103104105106> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |