što smijemo jesti kad nas uhvati manija za slatkim |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Friendly
Cita FAQ Joined: 06 Listopad 2011 Location: zagreb Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
deal
imam provjereno izvrstan recept (ne baš korišten u zadnje vrijeme, ne paše u jelovnik, jel) s ponešto alkohola, ali koliko citam - tebi to ne smeta
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Haha.. Naravno da ne smeta :))))) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
Davor, nisam ja imala lošu namjeru, rekla sam to jer meni takva prehrana stvarno funkcionira i ne uskracujem si ništa jer sve što jedem, a upada u tzv clean prehranu volim jesti, jedino što me ikad vuce što tu ne spada je slatko pa si ga i priuštim-ne svaki dan, i ne osjecam se oko toga loše, a kad jedem clean se osjecam super-nisam gladna, ništa mi ne pada teško na želudac i izgledam kako želim, tako da ja ne vidim tu ništa teško, negativno ili opsesivno. Možda je tako ispalo. I ovo je samo moje sadašnje iskustvo, jasno mi je da je drukcije ljudima koji sad tek mijenjaju prehranu, i meni je bilo. Ne bih davala takve savjete da meni nisu ispali odlicna stvar.
|
|
Ang
Cita FAQ Joined: 05 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ljudi ja citam sad tu po forumu razne teme i evo dodjoh ovdje slucajno. Ne razumijem zašto se svi tako striktno držite aaa ni komadic slatkog, ne daj bože neke masti ili nešto... mislim i ja sam naravno za zdravu prehranu i treninge, ali kako npr. kad odete na rucak s prijateljima, jel i onda tako pazite na kalorije i sve. Zadivljena sam vašom predanošcu i samokontrolom, ali tako uvijek uskracivati i ne znam ni ja patiti se ponekad.. ne znam da to mogu (iako i ja sad pazim dosta), ali npr šta fali jedna dvije kockice tamne cokolade (npr ona sa 70% kakaom) kad te uhvati želja za slatkim? I p.s natren nije uopšte dobro to ljudima koji nisu dijabeticari to sam cula od pouzdanih izvora s obzirom da uopšte nije namijenjen 'zdravim' ljudima da se tako izrazim. Eto ja sam cisto ovo napisala iz ovog što vidim ovdje, nije mi namjera potaknuti neke prepirke ili negativne komentare.
|
|
Pcelica Maja
Cita FAQ Joined: 13 Travanj 2009 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehehe,kao da slušam sebe...meni je takva prehrana,cak u 22:30h jedem kekse u mlijeko umacem :-) i ja imam problem sa slatkim,nemam celicni karakter da ga se odreknem..
|
|
ToDi
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2011 Location: Osijek Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja pazim da se zdravo hranim, ali isto tako se ni ne odricem slatke užine. Uvijek si ju priuštim u razdoblje izmedju 16 - 17h jer tada naše tijelo bolje vari sve slatko što unesemo u sebe. I tu imam umjerenost. Odredi kalorijski doprinos kojim želiš osigurati organizam putem slatkiša i izracunaj u skladu sa kalorijskim doprinosom sa deklaracije proizvoda, tj. slatkiša. :) Uzmeš onoliko komada koliko ti max kalorijski doprinos dozvoljava, ostatak spremiš na policu za sutra itd. Na ovaj nacin nikada nisam imao problema sa održavanjem trenutne težine ... dapace ... bilo je nekih tjedana da sam sitno mršavio uz svakodnevne slatkiše. ;)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ekipa, ne kužite da nije sve crno-bijelo i da smo svi razliciti u mnogo toga, a ponajprije u ciljevima koje postavljamo pred sebe.
Osoba koja radi u banci npr. i prvenstveni cilj joj je napredovati u tome i ostvarit što bolju karijeri u onome što radi, a izgled je samo onako popratni atribut, tj. bitno je da se uklapa u prosjek i da izgleda zdravo NE MORA toliko picajzliti oko prehrane kao netko kome je cilj natjecati se jednog dana ili bar postici približnu formu. Ja se kladim da ja ne dijelim iste ciljeve sa velikim postotkom vas (iako mi nije trenutno natjecanje u planu) koji dolazite ovdje i da ono što ja želim vidjeti u ogledalu zahtijeva puno više discipline i predanosti i u treningu i u prehrani, pa i odricanja. Ništa nije teško kad se odrede prioriteti. Naravno da ima i brljanja, uvijek postoji vrijeme za brljanje. Ja sam recimo ove godine dosta brljavila, u odnosu na godine prije hehe...ne znaci da je 365 dana u godini sve clean, samo da mora biti više odricanja što su veci ciljevi u pitanju i što je neposlušniji metabolizam i genetika. Tako da...svakome svoje A ovo da tijelo bolje vari sve slatko izmedju 16-17h prvi put cujem Jedino može bolje varit u masne naslage što se kasnije u danu unosi i pogotovo ako ga nemamo di potrošit Edited by Gym_girl - 06 Ožujak 2012 at 10:48 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
jase
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj glad utažiti sa suhim vocem, orašastim plodovima, normalno u ogranicenim kolicinama.
Meni to pomaže |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |