što ste zadnje procitali od literature? |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Na : related products (:
http://herbi.mk/web/products-page/featured/anatomija-trening a-snage/ |
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo, dodali smo i knjige u prodaju na nas web shop. Imamo i tu knjigu - Anatomija treninga snage. Da li je to to? Naslove knjiga mozete pogledati na linku: Knjige - Fitness.com.hr |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Juzernejm
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 138 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zadnjih par dana samo o keto dijeti citam jer se prebacujem na nju uskoro... ali inace citam o 'svemu' šta se može svrstati pod fitness.
|
||
Get ripped or die mirin'
R.I.P. Zyzz |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||
Baha
Cita FAQ Joined: 22 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
(Joj kak mrzim kad napišem bibliju i kliknem krivi gumb i sve mi se zbriše )
Glavnom, once more with a feeling: Završila sa "The Abs Diet" napisao je David Zinczenko. Knjiga mi se ful svidjela, to bi trebao biti 6-tjedni plan prehrane i vježbi ali namirnice su toliko prihvatljive kao i sam nacin prehrane da mislim u potpunosti preci na nju. Svidjelo mi se i što za svaku namirnicu daje opis beneficija za tijelo, ima dio o diabetesu i povišenom krvnom tlaku, ne puno samo dio o tome kako kriva prehrana i višak kilograma može dovesti do toga. Na kraju knjige su navedene vježbe sa ilustracijama, a za svaku vježbu ima primjer za izvođenje kod kuce ili u teretani.
Ak je neko zainteresiran samo klikni na naslov knjige
|
||
Baha
Post Options
Thanks(0)
|
|
Malo o mental fitnessu!
Vjerujem da i pticice na grani vec znaju da transformacija tijela pocinje prvo iz nutra (i ne govorim o probavi) sve što postižeš, rezultati koje dobivaš treningom ili ucenjem mogu biti prepisani nikom drugom nego miloj tvojoj mašti
Tako, na nekoj bodybuilding stranici naišla sam na jednu cist ok knjigu o vizualizaciji i kako je primjeniti. Od svih knjiga na tu temu koje sam procitala ova je najsuvislija i najprimjenjivija, tako dok treniraš tijelo evo i prirucnika za treniranje uma. Knjiga: Maxwell Maltz "Psycho-Cybernetics"
|
||
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Baha, cine mi se odlicne literature koju preporucuješ, mene zanima da li su iste prevedene na HR.
|
||
kad ima volje ima i nacina
|
||
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Preporucila bi svakako ženskoj populaciji pod obavezno da posude ovu knjigu u knjižnici, U knjizi se mogu naci najnovije podatke i savjete o svim mogucim problemima ženskog zdravlja: kako prehranom poboljšati cjelokupno zdravlje te kako prehrana djeluje na tjelesnu kemiju i puno dr. S pravom kažu da je ova knjiga biblija ženskog zdravlja jer budi iscjeljenje, samopoštovanje i razumijevanje da se oslobodimo strahova uzrokovanih pogrešnim predodžbama. |
||
|
||
Baha
Post Options
Thanks(0)
|
|
Baš gledam i nema prevoda. Hm, znaš kaj kad nađem vremena budem prevela neke zanimljive i korisne djelove pa ih tutnem na blog.
Njanja kako se zove ta ženska biblija? Baš bi si ju posudila.
|
||
njanja
Post Options
Thanks(0)
|
|
Baha, pokušala sam staviti link gore na post ali nisam uspjela i onda još zaboravih napisat naslov knjige. Moja greška. Naslov: ŽENSKO TIJELO ŽENSKA MUDROST - Dr.Christiane Northrup. |
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Christian Thibaudeau - Dr.Jekyll and Mr.Hyde ... poceo citat..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Procitao, cool knjiga, ima zanimljivih stvari, samo mi se prilozeni program treniranja ne svidja, previse izoliranja. Ali generalno, kao stivo, fino. Ja sad privodim kraju Chemical Muscle Enhacement, i mogu reci da je knjiga odlicna; i moze ju se naci ovdje |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Markkko
Cita FAQ Joined: 23 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jako dobra knjiga!!!
|
||
animal87
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 163 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dali mozda netko zna ili ima link za knjigu - dorucak sampiona.?
znam da je bila dostupna preko neta ali nemogu je naci vise....
hvala ako netko nadje
|
||
Jedem pileca prsa po kucama. Sa prilogom i bez!
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imam ti ja u pdf-u...ako ceš, šalji mail na pm
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |