što ste zadnje procitali od literature? |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | ||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Transurfing
@Gymka, hvala ti za preporuku, knjiga je doslovno i metaforicki - zakon ![]() |
||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
![]() ![]() |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
njanja ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
|
![]() Listala tu knjigu ovaj vikend, sve je strucno slikovito pojašnjeno (kod pojedine vježbe koji je mišic aktivan) :) |
||
kad ima volje ima i nacina
|
||
![]() |
||
Anarion ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 13 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 27 |
|
Moze neka preporuka dobre knjige o nutricionizmu?
Zadnje sam procitao "Burn the Fat, Feed the Muscle" Odlicna knjiga... Gymka, hvala jos jednom ;)
Edited by Anarion - 26 Travanj 2012 at 23:34 |
||
![]() |
||
Gabrijel7 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
|
Nutricionizam / Joy Bauer
Jako dobro knjiga o nutricionizmu, ( na naslovnici knjige jos pise: "potpuni vodic za neznalice" - ocu reci da je stvarno sve detaljno ali razumljivo opisano) ... osim osnovnih stvari o nutricionizmu u knjizi su cjeline koje govore i o prehrani kod trudnica,zatim djece, dijabeticara, sportasa.. i sta mi je najbolje kroz cijelu knjigu sa pojavljuje hrpa primjera zanimljivih jelovnika |
||
![]() |
||
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
|
Clanak Martina Berkhana...
|
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
![]() |
||
-TriP- ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 16 Studeni 2012 Status: Offline Points: 35 |
|
Body Building - Sustavni trening / Damir Perkov
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Ova knjiga je jos uvijek popularna, a dosta je stara.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Jel ima netko knjigu:
"Dorucak sampiona" |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
|
Neven Corak-Prehrana Sportasa
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
![]() |
||
TamaraTammy ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Listopad 2013 Status: Offline Points: 13 |
|
Popularna da, a mene zanima koliko je kvalitetna? Imam je doma, procitala sam dijelove, meni se cini ok...
|
||
![]() |
||
fittyp ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
|
Dali je netko procitao Istine i laži o hrani od Anite Šupe?
|
||
![]() |
||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
|
Fenomenalna
![]() |
||
![]() |
||
Thor ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
||
![]() |
||
fpotter ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 13 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 76 |
|
o tome bi se dalo raspravljati
![]() |
||
![]() |
||
Thor ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
|
Pa kreni...
Edited by Thor - 09 Studeni 2014 at 13:24 |
||
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |