Top š0 najljepših žena na svijetu: |
Post Reply ![]() |
Page <1 234 |
Author | |||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
šta cure stavljaju fotke cura...a tema o muškima stagnira....
![]() |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Ocito imate potrebu za slikama |
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
i nismo homofobicne...ko muška populacija... |
|||
![]() |
|||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
||
+š ![]() ![]() svejedno, ja sam svoj doprinos dala temi o muškima i ne mislim stati na tom postu ![]() |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
![]() |
|||
Sasa Rajnovic ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
||
Da, da...samo gerijatrija ![]() |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
![]() |
|||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
||
Evo stranica koja upravo potvrđuje moje mišljenje o modelima i manekenkama, kako ovima koje ja poznam, tako bome i ovim razvikanima.
SUPERMODELI BEZ šMINKE (klikni me) |
|||
![]() |
|||
Ann ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
||
Isuse, izgledaju kao ja nakon dvije neprospavane noci.
![]() |
|||
![]() |
|||
Sasa Rajnovic ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
||
Da, mnoge djevojke žele izgledati poput njih, a ustvari su ti "modeli" u potpunosti nestvarni...hrpa šminke i fotošopirane fotke...to je ono što cini ideal ljepote. Zato i je nedostižan :) jer nepostoji. |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
![]() |
|||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
||
Dobro, ali Adriana Lima je svejedno fantasticna i bez te sminke, ima je tu na tim slikama ((:
Meni je Liv Tyler na vrhu najlepsih, fantasticna je.. |
|||
![]() |
|||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
||
Koliko sam 'preletio' preko slika, samo 3 ili 4 su mi prirodno lijepe, velika vecina su najnormalnije 'girls next door', a ima i par gabora... |
|||
![]() |
|||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
||
Meni su velika vecina bas ruzne, kao vanzemaljci ((:
Meni je odatle skoro jedino Adriana upala u oci kao lepa zena(stvarno je lepa, pogotovo medju tim...vanzemaljcima tu ![]() Prva je Lctitia Casta. |
|||
![]() |
|||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
||
jaoo...Eva Green, Liv Tyler(faca, ima prosjek tijelo), Candace Swinepoel, Miranda Kerr, Eva Longoria, Sophia Landi, Catherine Deneuve, Mila Jovovich,Leighton Meester je vrh...Megan Fox-izgleda cheap sve u svemu, ali je prelijepa zapravo
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |