Top š0 najljepših žena na svijetu: |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
šta cure stavljaju fotke cura...a tema o muškima stagnira....
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ocito imate potrebu za slikama |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i nismo homofobicne...ko muška populacija... |
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
+š svejedno, ja sam svoj doprinos dala temi o muškima i ne mislim stati na tom postu |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, da...samo gerijatrija |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo stranica koja upravo potvrđuje moje mišljenje o modelima i manekenkama, kako ovima koje ja poznam, tako bome i ovim razvikanima.
SUPERMODELI BEZ šMINKE (klikni me) |
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Isuse, izgledaju kao ja nakon dvije neprospavane noci.
|
|||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, mnoge djevojke žele izgledati poput njih, a ustvari su ti "modeli" u potpunosti nestvarni...hrpa šminke i fotošopirane fotke...to je ono što cini ideal ljepote. Zato i je nedostižan :) jer nepostoji. |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobro, ali Adriana Lima je svejedno fantasticna i bez te sminke, ima je tu na tim slikama ((:
Meni je Liv Tyler na vrhu najlepsih, fantasticna je.. |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Koliko sam 'preletio' preko slika, samo 3 ili 4 su mi prirodno lijepe, velika vecina su najnormalnije 'girls next door', a ima i par gabora... |
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni su velika vecina bas ruzne, kao vanzemaljci ((:
Meni je odatle skoro jedino Adriana upala u oci kao lepa zena(stvarno je lepa, pogotovo medju tim...vanzemaljcima tu )i ima jos par normalnih, ostalo...Bas disturbing(: Prva je Lctitia Casta. |
|||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jaoo...Eva Green, Liv Tyler(faca, ima prosjek tijelo), Candace Swinepoel, Miranda Kerr, Eva Longoria, Sophia Landi, Catherine Deneuve, Mila Jovovich,Leighton Meester je vrh...Megan Fox-izgleda cheap sve u svemu, ali je prelijepa zapravo
|
|||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |