TOP 5 FINALISTI natjecanja 2013 |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitam svim natjecateljima koji su sudjelovali, posebno pobjednici Kiki te Riosu i Bucki na 2. i 3. mjestu!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitke svima!!
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ooo hvala, dobila sam 1 glas, to nisu uspjeli ni svi finalisti ostvariti Castitke Kika, rioso i bukca Edited by bebolina - 23 Travanj 2013 at 18:22 |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitke svima!
Žao mi je što je završilo na ovakav nacin... tj. što su se opet vodile rasprave oko fotki, pogotovo zato što se to dogodilo i prošli put. Nadam se da ce i admini nauciti nešto iz ovoga...kad vec nisu na prošlom natjecanju. Ono što je pohvalno, je što ste dali i simbolicne nagradice za 2. i 3. mjesto Bucka, tebi posebno cestitam jer znam kako je teško pokrenuti se i pobijediti sama sebe, promijeniti loše navike... sada samo ustraj i dalje.. možda ce ti biti lakše ako i dalje budeš pisala po forumu, dobit ceš i korisne savjete i podršku! Bitno je samo da ti ovdje ne bude kraj...nego da ideš dalje, jer vidiš da se može!! Bravo!
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitkeeeeeeeeeeeee svima!!!
Bez obzira kakvo bilo da bilo organizacija, ipak je dodana vrijednost u živote mnogih, a to je ono što je bitno! Ljudi, ganjajte nove snove, ciljeve i idemo, još 2 mjeseca do plaže! |
|
LiveStrong
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo, bravo
cestitke svim natjecateljima |
|
kika1111
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 154 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam svima na podrsci tijekom ova 2 mjeseca. Puno ste mi pomogli savjetima i ne znam sta bih bez vas, posebno gym girl. Uglavnom ja nisam stala, nastavljam dalje sa svojom transformacijom i mozda stavim opet slike nakon nekog vremena kad budem bila potpuno zadovoljna sa sobom pa cu se voljeti slikati. I hvala vam puno na nagradi, odlicna je
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitam kika !
Kako sam u "bulk" fazi iduci put cu se i ja prijaviti
|
|
bucka1990
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima koji su citali moju temu, savjetovali, hvala tebi Slavonka;-)
Naravno da ovdje nije kraj;-) Javljat cu se i dalje na forum, traziti savjete, podrsku ;-) Tko zna, mozda sljedece godine pometem konkurenciju:-) Inace sto se 15%tice, zanima me koliko dugo vrijedi, jer trenutno sam svorc.... |
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast svima koji su dovoljno radili da napreduju, i svi ste vi pobjednici ovdje, a ovo je manje važno :)
Evo vidim da sam zakasnio, ali sam svejedno htio dat glas Kiki, jako veliki napredak :) |
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitke svima, i pobjednicima i onima koji nisu ušli u finale - uspjeli ste vec samim tim što ste izgurali do kraja
Žao je i meni da smo se opet spetljali u istu mrežu ali eto....rezultati su tu i to je bitno, svatko zna što je dobio od ovog natjecanja i nadam se da ce to bit samo temelj na kojeg ce se nadogradjivat dalje. Bravo! |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Lola_zgb
Viden/a u gymu Joined: 31 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 127 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitke svim ucesnicima, rezultati su znacajni kod svih i poticaj ostalima za promjene
|
|
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |