kako se riješiti celulita |
Post Reply ![]() |
Author | |
gammy ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Lipanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 24 Lipanj 2008 at 11:50 |
pozdrav svima imam celulit na bedrima i na trbuhu nikako ga se nemogu riješiti ....... zanima me dali je tko uspio riješiti celulit i kako
![]() |
|
ľivot bez ljubavi nema smisla
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikako, nažalost
![]() |
|
![]() |
|
gammy ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Lipanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Mislim da mora postojati barem jen nacin
![]() ![]() ![]() |
|
ľivot bez ljubavi nema smisla
|
|
![]() |
|
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
meni je prošao (nije vidljiv)!!
![]() Edited by evica |
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Ima da - liposukcija! ![]() |
|
![]() |
|
klara17 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 29 Srpanj 2008 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 21 |
slazem se....samo tako i celulit bye bye ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |