tenisice za trcanje |
Post Reply |
Author | |
Livada85
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Ožujak 2015 at 18:17 |
Pozdrav! Davno sam kupila najobicnije skechersice bez ikakvih foamova i tih stvari. E sad, počela sam trcati i bole me koljena, imam osjećaj da su mi pretvrde. Ima li itko iskustva s uloscima u tenisicama ili moram kupovati nove?
|
|
Anaaa
Cita FAQ Joined: 30 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 38 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam za uloške hoce li pomoći, koji i koliko... ali ako dođeš do biranja novih tena... moj glas iz osobnog iskustva - Nike dual fusion. Iz druge ruke sam cula gomile pohvala za asics tene, ne znam tocno kako se zove taj model, al znam da su circa duplo skuplje od mojih ljubljenih najkica... zato i ne znam iz prve ruke kakve su.
|
|
zeeemal
Cita FAQ Joined: 12 Travanj 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kao što je kod mršavljenja važno unjeti manje kalorija nego što ih potrošite, tako je kod dobivanja kilaže bitno suprotno. Znaci, unijeti više kalorija nego što ste ih potrošili ili drugim rijecima, zaci u stanje kalorijskog suficita! Da biste to ostvarili jednostavno morate poceti jesti više hrane i potaknuti rast mišica vježbanjem!
|
|
zeemal
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |