Kreatin!Da ili ne? |
Post Reply |
Author | |
coflek
Viden/a u gymu Joined: 20 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Lipanj 2008 at 21:40 |
Narucio sam Volumass 35 od scitec nutritiona pa vas želim pitati nešto o kreatinu...je li taj kreatin tako loš kako govore?...kakve su posljedice nakon prestanka uzimanja?...volumass nema mnogo kreatina ali me malo brine...molim vas za neki savjet...
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Toplo ti preporucujem da pod hitno nađeš F.A.Q. o BB jer ceš inace za svaku sitnicu ispitivati što i kako, a u FAQ-u postoji manje više sve što ti je potrebno za dobar pocetak i da nauciš ne postavljati takva pitanja. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Coflek, aj se vise primi vjezbanja. Kreni s nicim za prvu ruku. Nakon nekog vremena ubaci whey i nista vise ti ne treba. Sve ostalo je bacanje love.
|
|
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tocno to |
|
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa bas i nije CEE je dobra stvar ako bude iso na snagu.Stvarno povecava max snagu od 0-30% ovisno kak na kog djeluje.Jest da vuce vodu u misice i da kad ga prestanes da uzimas malo ko da splasnes i padnes na kilazi ali snaga ostaje.
|
|
Bez odmora nema ni napretka!
|
|
siminiuc
Cita FAQ Joined: 25 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz svima. Treniram 4 puta tjedno kupio sam kreatin monohidrat od dymatize odradio sa fazu punjenja. Po 20 g dnevno uzimam ga sa grozdani šecer poslje treninga sada uzimam po 5 g dnevno a. Poslje treninga sa grozdani secerom sada me zanima vaše mišljenje dali je to ok? Na snagu sam osjetio razliku i da radim na masu mišicnu imam 1.75 i i 83 kg
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |