koliko vježbati? |
Post Reply |
Author | ||||
jaki
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Lipanj 2008 at 12:08 |
|||
Zanima me da li je bolje vježbati svaki dan ili 3-4 puta tjedno i kako cu ostvariti bolje rezultate? hvala
|
||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zaista ne znam gdje samo nađete ovakva pitanja, zaista je umijece postaviti takva pitanja. Niti glave niti repa u pitanju. Ništa, sve sami moramo pretpostaviti... cak nemam ni što raspraviti. |
||||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nemojte ljutiti Hammera... |
||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ljutnja? Ma hajde, ovo je još najblaže što sam mogao, suzdržavao sam se |
||||
|
||||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kaj mislite o ovom: š tjedan vježbam 5-6x tjedno,2. tjedan ništa i tako u krug?
|
||||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Misliš jedan tjedan se forsirati a drugi odmarati? Previše ce biti pauza (svaki drugi tjedan). Pauza (od tjedan ili dva) se uzima kod pretreniranosti,a ovakvom dinamikom ne vjeruejm da ceš puno postici jer ce se tijelo naviknuti i na taj ritam. Važno je mijenjati nacin treninga, to svakako, ali radije promijeni intenzitet i volumen nego ubacivati dodatne tjedne pauze. Ako vec želiš kombinirati intenzivne treninge i odmor probaj sa full body-em (primjerice 3 x tjedno full body a ostale dane odmor). Dodatni tjedni odmora kao što ti predlažeš ti nece bit potrebni. |
||||
|
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Toliko blago da nam je JAKI odmah zbrisao |
||||
jaki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nisam zbrisao nego sam imao problema s kompjuterom.
Pitanje je da li je bolje vježbati znaci svaki dan u tjednu ili je bolje jedan dan vjezbati pa se jedan dan odmarati.Znaci pitanje je kako da odredim razmake izmedju treninga?Nejdem u teretanu nego vjezbam doma prema necemu slicnom onom treningu kod kuce s ove stranice. I oprostite ako pitanje nije bilo jasno. Edited by jaki |
||||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jedan dan vjezbati jedan dan odmarati.
|
||||
jaki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hvala to me zanimalo
|
||||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |