Plan prehrane |
Post Reply |
Author | |
barbara22
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2015 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Lipanj 2015 at 16:46 |
Pozz ekipa, napisati ću svoj plan prehrane u toku jednog dana (ne jedem svaki dan isto, ali uglavnom se vrti oko tih namirnica)
Visoka sam 164 cm i imam 51 kg.. Npr.: 1. obrok - 50 g zobenih, 70 g posnog sira, neka voćka (npr. pola jabuke), eventualno bademi (oko 10 g) 2. obrok - 1 acidofil jogurt sa 20 g zobenih i nekim voćem 3. obrok - smoothie (banana 60 g, maline 20 g, zobene 30 g, neko povrće ubacim i posni 40 g) (inače ne jedem baš toliko zobene u drugim obrocima ni acidofil, to je slučajno bilo jučer.. ovaj 2. obrok često znaju biti kuhana jaja u kombinaciji s nečim) PMW - mjerica whey-a + banana 4. obrok - zelena leća 30 g (ili integralna riža 30 g + tikvice 100g, ili kvinoja s nekim povrćem itd), puretina 120 g, zelena salata 5. obrok - zelena salata sa tunjevinom (tuna naturale) i 6. obrok pred spavanje npr. 150 g posni + 15 g oraha Da li je ovo u redu? Po meni nije baš, ali ne znam šta bi mijenjala. Jedem po principu 40% uh, 35% p i 25% m.. Dosta puta mi se zna desiti da mi fali uh, mogu li ujutro za 1. obrok staviti više zobenih? Također bi htjela dodati neke vitamine i laneno/riblje ulje, samo ne znam u koje doba dana? Već 2 mjeseca jedem oko 1600 kcal, inače mi je održavanje na 1770 (ako se ne varam), da li da povećam unos kcal? (btw treniram 3x tjedno u teretani s utezima, i pred mj. dana sam počela raditi cardio nakon treninga nekih 15 min) Pa eto, ako bi netko mogao baciti oko bila bih vam zahvalna :))) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |