D: Sve na jednom mjestu: 40 slatkih i slanih recepata s posnim sirom! |
Post Reply |
Author | |
Mata_Cro
Cita FAQ Joined: 20 Svibanj 2015 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Lipanj 2015 at 23:28 |
Svi komentari na temu: Sve na jednom mjestu: 40 slatkih i slanih recepata s posnim sirom!
Odlican clanak, puno jednostavnih recepata! Sutra obavezno probavam neke! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Predobro, sve na jednom mjestu Ja ove zobene sa sirom još začinim sa šumskim ili nekim drugim voćem, brusnicama, steviom, maslacem od badema..da vidite tu divotu U namaz od tune i sira dodam malo origana, a u omlet malo salse i bosiljka Eto, čisto još malo idejica... Drugo isprobavam po redu |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Tinch
Cita FAQ Joined: 20 Lipanj 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cime mogu zamijeniti whey u receptima? :)
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto želiš izbaciti whey iz recepta?
Ako je recept npr posni s whey proteinom, onda izbacivanjem tog wheya nemaš više sastojke za recept. :) Whey u tom receptu pojačava proteinski profil obroka i daje dodatan okus tom (dosadnom) posnom siru. Možeš ga zamijeniti nekom drugom vrstom proteina u prahu, ako je razlog npr. laktoza iz wheya... tada su zamjene proteini konoplje ili goveđi proteini... Eto. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Tinch
Post Options
Thanks(0)
|
Smatram da mi nije potreban. Ne provodim sate i sate u teretani niti intenzivno vježbam. Divim se ljudima koji to mogu, ja nikako nisam taj tip. Sumica, trcanje, cucnjevi, iskoraci, sklekovi i tako to 3-4 puta tjedno. Tako sa whey ne koristim, a tu mi se puno recepata svida ali ukljucuju whey.
Eto.
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa nije whey isključivo vezan za ljude koji idu u teretanu. radi se o proteinu kojeg unose svi koji msatraju da redovnom prehranom ne unesu dovoljno proteina... ne treba bas mistificirati taj whey toliko.
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Tinch
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nisam ništa misticificarala, nego ja smatram da meni nije potreban. I voljela bih znati može li ga se zamijeniti nekim drugim sastojkom ili ga jednostavno 'izbaciti' iz recepta. Ništa drugo. :)
|
|
Vlvs
Cita FAQ Joined: 02 Travanj 2016 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izbaci...stavi aromu vanilije.. Makar whey je odlican..
|
|
budrovcanka
Cita FAQ Joined: 29 Prosinac 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicni recepti mogla bi sve isprobati,posebno ove polpete,predobro sve!!!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |