D: Pšenicne posije: cuvaju zdravlje i ubrzavaju probavu! |
Post Reply |
Author | |
israela
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2015 Location: zagreb, croatia Status: Offline Points: 213 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Srpanj 2015 at 10:03 |
Svi komentari na temu: Pšenicne posije: cuvaju zdravlje i ubrzavaju probavu!
imam pitanje. zbunjena sam :) ovi proteini iz pšenice, nije li to zapravo visok udio glutena u njoj? ja kada kupim miješani raženi kruh (raž i integralna pšenica) nutritivni sastav izbacuje da ima oko 35 g UH i 16 g proteina (glutena).....nekužim....nije li da se ti "proteini" racunaju pod prazne kalorije? sama sam dosta osjetljiva na gluten, pogotovo sad kada sam opcom slabošcu i anoreksijom dodatno iscrpila imunitet. obožavam žito :P zato me i zanima pa može li mi netko odgovoriti kako se na to gleda. po takvome, uz gluten, ja iskonzumiram po 200 g "proteina" dnevno kad se najedem kruha i zobi jer nemam za drugo i kiselim se ko krastavac:D unaprijed hvala |
|
Velicanstveni orao na tlu slomio je krila, zato ja sa obje noge odlucih poletit'.
|
|
iva1
Cita FAQ Joined: 25 Ožujak 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Recepti su savršeni!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |