Savjeti? |
Post Reply |
Author | |
Belko
Cita FAQ Joined: 25 Studeni 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Studeni 2015 at 15:23 |
Ukoliko sam pogriješio nešto izvinjavam se, skoro sam se registrovao, nagovor mi je bila priča Mettasttazae.
Pozdrav svima. Imam nekoliko pitanja.Ne znam odakle da počnem, dakle, imam 94-95 kg, oko 185 cm visok, 17. godina. Za svoje godine sam, mogu slobodno da kažem "velik". Eh sada, već duže vremena radim neke vježbe, i smršao sam nekoliko kilograma ali ništa preveliko, osjeti se i pokoji mišić na rukama i nogama, čak su mi se i grudi malo izmijenile. Vježbe koje radim su Freeletics, nisam kupio pravi trening plan, sam sam nešto pravio ali vidim u zadnje vrijeme nema neke veće promjene. U teretanu ne mogu ići jer mi je najbliža 12 km, i kad bi mogao bilo bi teško izvodivo jer sam od 12:00 do 20:00 u školi. Zanima me, ako možete naravno, da mi pošaljete "trening za hranu" nešto izvodljivo, neki plan, dakle da skinem koji kilogram, što mi je i cilj. Možete dodati i još pokoji savjet sve je dobro došlo. Hvala. Edited by Belko - 25 Studeni 2015 at 15:25 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |