das gesunde plus |
Post Reply |
Author | |
kemp
Cita FAQ Joined: 27 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Kolovoz 2008 at 23:15 |
Tako se zove protein u prahu kojeg ima kupiti u DM-u. 750 g za 25 kuna. Zna li netko što je to zapravo i vrijedi li to išta? ima li netko iskustva sa time?
|
|
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja nisam imo iskustva ali frend mi kaze da je odvratno i ne vrijedi nis |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
750g za 25kn??? To mi je nesto sumnjivo
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo tako. Neka pogleda sastav i sve ce mu biti jasno, nadam se. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Das Gesunde Plus je brand, proizvod o kojem ti vjerojatno pricaš zove se Traubenzucker (grožđani šecer - dekstroza)
Nije moje podrucje, pa prepuštam hammeru ili nekome da ti odgovori kada smo vec razjasnili o cemu se radi :) (vjerujem da baš protein i nije) Ja sam osobno možda dvatri puta to kupio s namjerom da pomiješam uz whey, ali okus je bio prejak, tako da je ostalo samo na žitnim pahuljicama i mlijeku.. |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
dao sam si cak i truda pa u google ukucao traubenzucker http://de.wikipedia.org/wiki/Traubenzucker |
|
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
lol da 25 kn je dex a ima i neki kurac kao proteini skorz bjelo bez ikakvih dodataka,uzasan okus,ali to kosta malo vise
Edited by d3m0n |
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
O cemu vi pricate...
Autor topica je egzaktno pitao za proteinski dodatak Das gesunde plus, u onim kutijicama, a vi okrenuli pricu na grožđani šecer (cija je cijena inace šš.5kn, ne 25...)? Ne znam kako ste uspjeli... Evo što se dogodi kad neinformirani daju savjete drugima. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
odem ovih dana u DM pa provjerim... isprike ako sam nekoga oštetio "savjetom"
|
|
may-be
Viden/a u gymu Joined: 25 Listopad 2008 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo ima ovdje nekih tih proizvoda, ali ne kužim baš Njemacki
http://www.dasgesundeplus.de/cgi-bin/aktivsein.pl?id=sport&a mp;k=&hp=š225822426 |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja znam cesto, kad me uhvati želja za slatkim ili ako sam negdje u gradu i trebam nakratko ubiti glad, popapati onu njihovu proteinsku cokoladicu ili onu od od jagode.
Za proteine ne znam... Ne bih se igrala s tim.... :) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |